Απόδραση από την κρίση, το μήνυμα του 13ου Infocom World 2011

Αισιόδοξο μήνυμα απόδρασης  από την κρίση  εξέπεμψε το 13ο Συνέδριο Infocom που διεξήχθη χθες Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011 στο ξενοδοχείο Divani Caravel, με τη συμμετοχή εκατοντάδων στελεχών των εταιριών Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής, εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας του τόπου, της ακαδημαϊκής κοινότητας και θεσμικών φορέων.
Ουσιαστικά, ήταν ένα συνέδριο αποχαιρετισμού στην εποχή που φεύγει και ταυτόχρονα σηματοδότησε την άφιξη μιας νέας οικονομίας, ευέλικτης και αποτελεσματικής βασισμένη στην εξωστρέφεια και την καινοτομία.   
Στον χαιρετισμό του ο Αμερικανός Πρέσβης Daniel Bennett Smith, υπερθεμάτισε στη σημασία της καινοτομίας και εξωστρέφειας, τονίζοντας ότι οι προσπάθειες Ελλήνων επιχειρηματιών θα βρουν αρωγό την Αμερικανική επιχειρηματική κοινότητα, που είναι πρόθυμη να συμμετάσχει σε συνεργατικά μοντέλα ανάπτυξης τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.
Επίσης ο κ. Smith, αναφερόμενος στην προσπάθεια του εκσυγχρονισμού της διακυβέρνησης, σημείωσε ότι αυτή περνάει μέσα από τη δημιουργία μιας διαδραστικής σχέσης κράτους-πολίτη, η οποία θα εδραιώσει μια σχέση εμπιστοσύνης, ενώ ταυτόχρονα θα  βελτιώσει την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, επιτρέποντας τη σύσταση και λειτουργία ευέλικτων επιχειρήσεων σε ένα σταθερό περιβάλλον.
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 

Enhanced by Zemanta

Posted on 26/10/2011, in MARKETING and tagged . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: