Το ALBA παρουσιάζει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc in Strategic HRM

To ALBA διοργανώνει ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος MSc in Strategic HRM την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στις 18:30 στο American College of Greece (Ξενίας 6 – 8, Αθήνα).

Το ALBA MSc in Strategic Human Resource Management απευθύνεται σε στελέχη που δραστηριοποιούνται ήδη ή επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στο χώρο της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού. Σκοπός του προγράμματος είναι να δώσει τα κατάλληλα εφόδια στα στελέχη και τις επιχειρήσεις στις οποίες εργάζονται, προκειμένου να ανταποκριθούν με ταχύτητα, αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα στις προκλήσεις του δυναμικά αναπτυσσόμενου χώρου της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού διεθνώς, στο πλαίσιο της νέας οικονομίας της γνώσης. Το Πρόγραμμα συνδυάζει την θεωρητική γνώση με τις πρακτικές εφαρμογές, μέσω της στρατηγικής συνεργασίας με την Hay Group S.A. και την SHL Greece. Το Πρόγραμμα έχει γλώσσα εργασίας την αγγλική, είναι μερικής απασχόλησης και τα μαθήματα διεξάγονται 2 Σαββατοκύριακα το μήνα, από καθηγητές διεθνούς φήμης με εκτεταμένη διδακτική εμπειρία και ερευνητική δραστηριότητα στο χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Μία ομάδα από καθηγητές και στελέχη του ALBA θα παρευρίσκεται στην εκδήλωση για να ανταποκριθεί σε τυχόν ερωτήματα των υποψήφιων φοιτητών καθώς και για να ενημερώσει σχετικά με τις διαθέσιμες υποτροφίες.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Λίλα Ευσταθιάδη, τηλ: 210 8964531, e-mail: shrm@alba.edu.gr.

Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρει το ALBA υπάρχουν και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.alba.edu.gr/academic/.

Posted on 18/09/2011, in ALBA. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: