Επιτυχής η εφαρμογή του νέου μοντέλου στο Δίκτυο Πωλήσεων Agency της INTERAMERICAN

Τα στοιχεία παραγωγής του πρώτου εξαμήνου του  Δικτύου Πωλήσεων Agency της ΙNTERAMERICAN δικαιώνουν τη στρατηγική επιλογή της διοίκησης τηςεταιρείας για την αναδιάρθρωσή του κατά το προηγούμενο έτος.

Συγκεκριμένα, οι συνεργάτες πωλήσεων πέτυχαν κατά το διάστημα Ιανουαρίου – Ιουνίου  νέα παραγωγή κλάδων ζωής, υγείας και  ομαδικών ασφαλίσεων 17,52 εκατ. ευρώ, υπερβαίνοντας κατά 55,4% τον στόχο και καλύπτοντας το 63,8% της νέας παραγωγής όλων των καναλιών διανομής στους εν λόγω κλάδους. Ταυτόχρονα, το Δίκτυο Αgency στους κλάδους γενικών ασφαλίσεων σημείωσε μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα 46,33 εκατ. ευρώ, που αποτελεί το 38,9% του συνόλου των ασφαλίστρων του πρώτου εξαμήνου. Τα αποτελέσματα αυτά συνάδουν με την έμφαση που έχει δοθεί για την αποδοτικότητα του Δικτύου Agency ιδιαίτερα στους κλάδους ζωής και υγείας και σε συνδυασμό με τον καλύτερο έλεγχο του λειτουργικού κόστους, διατηρούν το Δίκτυο ως βασική συνιστώσα στο πλαίσιο της πολυκαναλικής διανομής της εταιρείας.

Σήμερα, το Δίκτυο Agency της INTERAMERICAN ακολουθεί την κατεύθυνση της εστίασης σε κερδοφόρες δραστηριότητες και υποστηρίζεται ιδιαίτερα σε λειτουργικά ζητήματα από το σχέδιο e-services της εταιρείας, που παρέχει τη μοναδική για την ασφαλιστική αγορά δυνατότητα καταχώρισης αιτήσεων, έκδοσης και εκτύπωσης όλων των συμβολαίων ζωής και υγείας στα γραφεία πωλήσεων, ενώ παράλληλα 8 στα 10 συμβόλαια αυτοκινήτου εκδίδονται ήδη στα γραφεία πωλήσεων. Αυτή η κάθετη διαδικασία ελαχιστοποιεί τον απαιτούμενο χρόνο του κλάδου διαχείρισης νέων αιτήσεων και της εξυπηρέτησης των πελατών.

Το ενδιαφέρον της εταιρείας για το Δίκτυο Agency υπογραμμίζεται και από την επένδυση που γίνεται για τη συνεχή βελτίωση της κατάρτισης, στο πλαίσιο προδιαγραφών υψηλού επαγγελματισμού, των συνεργατών. H INTERAMERICAN είχε και φέτος την πλέον πολυπρόσωπη συμμετοχή στα παγκόσμια συνέδρια των μεγάλων οργανισμών GAMA International και Million Dollar Round Table (MDRT), που διεξήχθησαν στις ΗΠΑ, στην Ουάσινγκτον και στην Ατλάντα αντιστοίχως. Η εταιρεία συμμετείχε με 10 συντονιστές στο συνέδριο της GAMA και με 51 ασφαλιστικούς συμβούλους στο συνέδριο του MDRT. Ο Γ. Μαυρέλης, γενικός διευθυντής πωλήσεων και marketing της εταιρείας, δήλωσε σχετικά: «Για την INTERAMERICAN, η συμμετοχή των συνεργατών της με βάση αυστηρά κριτήρια επίδοσης και επαγγελματικής αριστείας σε αυτά τα συνέδρια αποτελεί πηγή για τη σημαντική τροφοδοσία τους με τις πιο μοντέρνες και αποτελεσματικές αντιλήψεις και μεθοδολογίες για τις πωλήσεις, καθώς και για τη διεύθυνση μιας σύγχρονης ασφαλιστικής μονάδας. Η τεχνογνωσία και οι εμπειρίες που αποκομίζουν, στοιχειοθετούν το υψηλό επίπεδο συνεργατών που θέλει να έχει στο Δίκτυο Agency η εταιρεία».

Enhanced by Zemanta

Posted on 18/08/2011, in INTERAMERICAN. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: