15 νέα συμβόλαια με τους ηγέτες της βιομηχανίας φωτοβολταϊκών

Η Air Liquide ενίσχυσε την ηγετική θέση της στην προμήθεια αερίων και πρόδρομων ουσιών στους κατασκευαστές ηλιακών πλαισίων χάρη στην υπογραφή 15 νέων μακροπρόθεσμων συμβολαίων με τους ηγέτες της βιομηχανίας φωτοβολταϊκών σε Κίνα, Ταϊβάν, Ιαπωνία και Γερμανία. Χάρη στα σε αυτά τα συμβόλαια, ο Όμιλος προμηθεύει πλέον περισσότερους από 150 πελάτες της αγοράς φωτοβολταϊκών σε παγκόσμιο επίπεδο, αντιπροσωπεύοντας συνολική ετήσια ισχύ μεγαλύτερης των 20 GWp.
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
Αναλυτικότερα, στην Κίνα, η Air Liquide ενίσχυσε την συνεργασία της με τους 6 από τους 7 μεγαλύτερους κατασκευαστές ηλιακών στοιχείων κρυσταλλικού πυριτίου (« c-Si »), χάρη στην υπογραφή νέων συμβολαίων. Στο Wuxi, ο Όμιλος θα παρέχει αέρια, στο πλαίσιο νέων συμφωνιών που ολοκληρώθηκαν με τον παγκόσμιο ηγέτη ηλιακών στοιχείων και module κρυσταλλικού πυριτίου, στη νέα μονάδα παραγωγής του. Στο Hefei, η Air Liquide θα παρέχει αέρια στον μεγαλύτερο κατασκευαστή δισκίων κρυσταλλικού πυριτίου στις νέες εγκαταστάσεις παραγωγής δισκίων και ηλιακών στοιχείων καθώς και σε ένα από τους κυριότερους κατασκευαστές δισκίων ο οποίος επενδύει επίσης σε μονάδες παραγωγής ηλιακών στοιχείων μονο-κρυσταλλικού πυριτίου. Η συνολική δυναμικότητα παραγωγής των μονάδων αυτών αναμένεται να φτάσει τα 6,5GWp κατά τα τέλη του 2011.
Σε ότι  αφορά στις υπόλοιπες χώρες, στην Ταιβάν, η Air Liquide υπέγραψε μακροπρόθεσμα συμβόλαια με τους 3 από τους 4 ηγέτες της αγοράς για την προμήθεια των νέων μονάδων τους στα επιστημονικά πάρκα Jhunan και Tainan, με εγκατεστημένη δυναμικότητα παραγωγής που θα φτάσει στο τέλος του 2011 τα 3,5GWp. Στην Ιαπωνία, η Air Liquide υπέγραψε συμβόλαιο για τη νέα μονάδα παραγωγής ημιαγωγών ενός από τους ηγέτες της βιομηχανίας ηλιακών στοιχείων κρυσταλλικού πυριτίου. Τέλος, στην Γερμανία, ο Όμιλος αναλαμβάνει την τροφοδοσία μεγάλης βιομηχανίας κατασκευής στοιχείων CIGS.

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Ο Francisco Martins, Δ/ντής του Κλάδου Ηλεκτρονικής του Ομίλου  Air Liquide, δήλωσε: « Η Air Liquide αποδεικνύει για μία ακόμη φορά την ποιότητα της προσφοράς της και την αξιοπιστία της στην εξυπηρέτηση των ηγετών της βιομηχανίας φωτοβολταϊκών. Οι καινούργιες αυτές επιτυχίες στηρίζονται στην παγκόσμια εμπειρία της στον τομέα αυτό, στην σταθερή απόδοση της στρατηγικής διαχείρισης μεγάλων πελατών και στην προσφορά καινοτόμων τεχνολογιών που επιτρέπουν τη μείωση κόστος ανά Wp. Η βιομηχανία φωτοβολταϊκών βρίσκεται στο σημείο που διασταυρώνονται οι τομείς Ενέργεια και Περιβάλλον και απαιτεί λύσεις Υψηλής Τεχνολογίας: τα τρία αυτά πεδία αποτελούν μοχλούς ανάπτυξης για τον Όμιλο Air Liquide. »

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 28/04/2011, in AIR LIGUIDE. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: