Η ΙΠΠΟΤΟΥΡ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ 24η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΠΟΤΩΝ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Η ΙΠΠΟΤΟΥΡ Α.Ε. καλωσορίζει τους επαγγελματίες του κλάδου των τροφίμων και ποτών στο περίπτερο Α6 – Β5 της 24ης Διεθνής Έκθεσης ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΠΟΤΩΝ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo από 11/2/2011 έως 14/2/2011.

Η ΙΠΠΟΤΟΥΡ Α.Ε παραμένει αταλάντευτη στη δέσμευσή της να στηρίζει και να προωθεί επώνυμα, ποιοτικά προϊόντα. Η δύναμη της ΙΠΠΟΤΟΥΡ στηρίζεται σε τρεις άξονες:
Στην καλλιέργεια φρέσκων ελληνικών μανιταριών με την επωνυμία «Αγρόκτημα Λαζαρίνα». Η μονάδα μας στην Καρδίτσα είναι μία από πιο σύγχρονες μονάδες παραγωγής μανιταριών στην Ευρώπη.

Στις ισχυρές συνεργασίες μας για την προώθηση ποιοτικών ελληνικών προϊόντων.
Στις αποκλειστικές συμφωνίες διανομής και αντιπροσώπευσης μεγάλων οίκων του εξωτερικού στην ελληνική αγορά. Η επιτυχία μας βασίζεται στο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας και στο διευρυμένο πανελλαδικό δίκτυο διανομής μας που εξυπηρετεί επιλεγμένα καταστήματα και μεγάλες αλυσίδες S/M.

Ανάμεσα στις εταιρείες που εμπιστεύονται την ΙΠΠΟΤΟΥΡ για τη διανομή και αντιπροσώπευσή τους συγκαταλέγονται εταιρείες όπως: ΚΥΚΝΟΣ, BUONO, ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΛΑΖΑΡΙΝΑ, BONDUELLE, ΑΓΡΟ.ΒΙ.Μ, AΡΟΣΙΣ, ΣΗΤΕΙΑΚΟΣ ΜΥΛΟΣ, WELCH’s, ΠΑΝ, ΛΙΡΑ, VESU, PFANNER.

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 03/02/2011, in ΙΠΠΟΤΟΥΡ. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: