Η Alitalia επεκτείνει τη συμφωνία για τα συνεργαζόμενα με την Amadeus ταξιδιωτικά γραφεία ως το τέλος του 2013

AlitaliaImage via Wikipedia

Η Alitalia και η Amadeus, κορυφαίος τεχνολογικός συνεργάτης της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας, ανακοίνωσαν σήμερα την υπογραφή συμφωνίας πλήρους περιεχομένου που θα ισχύσει ως το τέλος του 2013.

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η Alitalia, η κορυφαία αεροπορική εταιρεία της Ιταλίας, επέκτεινε την παροχή πρόσβασης στον πλήρη κατάλογο ναύλων, δρομολογίων και inventory από Ευρωπαικό επίπεδο σε παγκόσμιο για όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία της Amadeus.

Ο κ. Marco Sansavini, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Τμήματος Πωλήσεων, Διανομής και Εξυπηρέτησης Πελατών της Alitalia, σχολίασε: “Η διανομή στα ταξιδιωτικά γραφεία παίζει καθοριστικό ρόλο στις επιχειρηματικές μας διαδικασίες και αυτό το συμβόλαιο αποτελεί αναγνώριση αυτού του ρόλου. Έχουμε συνεργαστεί αποτελεσματικά με την Amadeus για πολλά χρόνια και προσβλέπουμε σε επέκταση της μεταξύ μας σχέσης, ώστε να ενισχυθούν περαιτέρω οι αγορές εντός και εκτός Ευρώπης.”

Η συμφωνία πλήρους περιεχομένου εγγυάται επίσης ότι το ίδιο περιεχόμενο θα είναι διαθέσιμο μέσω του συστήματος της Amadeus, όπως και μέσω άλλων καναλιών πώλησης, συμπεριλαμβανομένου και της ιστοσελίδας της εταιρείας, και ότι η Alitalia (AZ) δεν θα χρεώνει υπηρεσίες Διανομής για τα ταξιδιωτικά γραφεία που συνεργάζονται με την Amadeus. “Αυτή η μακρόχρονη συμφωνία περιεχομένου με την κορυφαία αεροπορική εταιρεία της Ιταλίας εγγυάται στα ταξιδιωτικά γραφεία που συνεργάζονται με την Amadeus πρόσβαση στον πλήρη κατάλογο inventory της Alitalia, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει τις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Η συμφωνία ενισχύει περαιτέρω την επικέντρωση της Amadeus στην εξασφάλιση σταθερών, μακροπρόθεσμων συμφωνιών περιεχομένου που προσδίδουν αξία τόσο στην αεροπορική εταιρεία, όσο και στα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία, καθώς επίσης διασφαλίζει την σταθερότητα της αγοράς”, δήλωσε ο κ.David Doctor, Διευθυντής του Τμήματος Διανομής Αεροπορικών Εταιρειών και Ταξιδιωτικών Γραφείων της Amadeus.

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 17/01/2011, in AMADEUS. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: