Ι. Γεωργούλιας: Για να επενδύσεις στην Ελλάδα δίνεις μάχη

Οι επενδύσεις και η προσέλκυσή τους αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης –με βάση τουλάχιστον τις εξαγγελίες, αλλά και το νόμο του “fast track”.
Η πραγματικότητα όμως παραμένει διαφορετική, μια που επενδυτικά σχέδια από ιδιώτες παραμένουν στις καλένδες, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα τιθασευτεί το γραφειοκρατικό τέρας του δημοσίου και θα λάβουν το «πράσινο» φως.

Το ερώτημα που γεννάται σύμφωνα με τον ο Δρ. Ιωάννη Χ. Γεωργούλια, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Δικτύου Ιδιωτικών Πολυκλινικών Ελλάδος και Κέντρων Αποκατάστασης (ΔΙΠΕΚΑ) είναι εντέλει εάν η χώρα μας διώχνει τους επενδυτές και αντί να κυνηγά το fast track, λειτουργεί και ενδυναμώνει το slow track, δοκιμάζοντας τις αντοχές των επενδυτών που ήδη έχουν έρθει στη χώρα μας.

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 27/12/2010, in ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: