Σεμινάριο Time Management

Traffic management center (TMC)Image via Wikipedia

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το δωρεάν σεμινάριο Time Management (Διαχείριση Επαγγελματικού Χρόνου), που διοργάνωσε ο τομέας Οικονομίας – Διοίκησης του ΙΕΚ ΔΟΜΗ. Σκοπός του σεμιναρίου, η αποτελεσματική διαχείριση του εργασιακού χρόνου, η εκμάθηση τρόπων σωστής οργάνωσης του χρόνου και η διαχείριση του «αρνητικού άγχους», στο εργασιακό περιβάλλον.

Οι θεματικές ενότητες του σεμιναρίου περιελάμβαναν τα εξής:

Χρόνος – η αρρώστια του αιώνα, Ο χρόνος και τα προβλήματά του, Χρόνος – Αποτελεσματικότητα, Συμβουλές για αποδοτική διαχείριση του χρόνου,

Ο προγραμματισμός του χρόνου, Ζώντας με το στρες, το άγχος και την πίεση του χρόνου. Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κος Κ. Κατσιφής, Διευθυντής του τομέα Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών του ΙΕΚ ΔΟΜΗ.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο, είχαν την ευκαιρία να κατανοήσουν τη σημασία του χρόνου στην εργασιακή μας ζωή και να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια που θα τους καταστήσουν ικανούς να διαχειρίζονται τον εργασιακό τους χρόνο. Από τον τομέα Οικονομίας – Διοίκησης του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, συμμετείχαν σπουδαστές των τμημάτων Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος, Στέλεχος Marketing και Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου.

Info: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χ.Τρικούπη 17, Αθήνα, τηλ.: 210 3840 552, www.iekdomi.gr

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 11/12/2010, in ΙΕΚ ΔΟΜΗ. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: