Παγκόσμια διάκριση για την INTERAMERICAN στα «World Finance Insurance Awards 2010»

Ο θεσμός των ασφαλιστικών βραβείων του διεθνούς κύρους περιοδικού «World Finance», που αναδεικνύει ετησίως τις πλέον σημαντικές παγκοσμίως εταιρείες του χρηματοοικονομικού τομέα με βάση τα στοιχεία του προηγούμενου έτους, συμπεριέλαβε από την Ελλάδα στη λίστα των κορυφαίων ασφαλιστικών εταιρειών την INTERAMERICAN.

Σύμφωνα με τα κριτήρια αξιολόγησης -επί των στοιχείων που έδωσαν οι εταιρείες- της ειδικής κριτικής επιτροπής και του αναγνωστικού κοινού του περιοδικού, η INTERAMERICAN ήταν η εταιρεία που ξεχώρισε από τις τρεις ελληνικές που υπέβαλαν υποψηφιότητα, πληρώντας συνολικά τις προϋποθέσεις βράβευσης. Τα κριτήρια συνδυάζουν την κερδοφορία, την καινοτομία και την πελατοκεντρικότητα με παραμέτρους την πρόσκτηση πελατών, τη διατηρησιμότητα και την ικανοποίηση των ασφαλισμένων στην εταιρεία.

Συνολικά, συμμετείχαν ασφαλιστικές εταιρείες ζωής και γενικών ασφαλειών από 56 χώρες και η κριτική επιτροπή συνεκτίμησε, μαζί με την επώνυμη ηλεκτρονική ψηφοφορία των αναγνωστών του «World Finance», όλα τα ποιοτικά και ποσοτικά στοιχεία που ζήτησε και έλαβε από τις εταιρείες οι οποίες συμμετείχαν στον διαγωνισμό.
Το «World Finance» είναι διμηνιαίο αναγνωρισμένο περιοδικό παγκοσμίου βεληνεκούς, που εκδίδει η World News Media, με έδρα το Λονδίνο. Το περιεχόμενό του αφορά σε θέματα για τις κεφαλαιαγορές, το risk management, τις ασφαλίσεις, το εμπόριο, την τεχνολογία και γενικότερα την οικονομία στη σύγχρονη εποχή.

Enhanced by Zemanta

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 17/11/2010, in INTERAMERICAN and tagged . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: