Ταχύτατη καταβολή αποζημιώσεων από την INTERAMERICAN στους Χιώτες ασφαλισμένους της που επλήγησαν από τις πλημμύρες

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν  τη Χίο στις 18 Οκτωβρίου άφησαν πίσω τους, εκτός από την απώλεια  μιας ζωής, εκτεταμένες ζημιές σε περιουσιακά στοιχεία από τις πλημμύρες, σκορπίζοντας την απόγνωση σε πολλούς κατοίκους του νησιού.

Η INTERAMERICAN, με το αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας και της συνέπειας που χαρακτηρίζει την εταιρεία έναντι των ασφαλισμένων της, με ταχύτατες διαδικασίες πραγματογνωμοσύνης και εκτίμησης των ζημιών που προκλήθηκαν προχώρησε σε άμεση αποζημίωση των πληγέντων από τη θεομηνία.

Από το σύνολο των 44 ζημιών που αναγγέλθηκαν στην INTERAMERICAN, 38 περιπτώσεις διακανονίστηκαν έως τις 10 Νοεμβρίου –δηλαδή το 86% των περιπτώσεων- με το ποσόν των αποζημιώσεων να φθάνει συνολικά τα 213.903 ευρώ και τις επιμέρους αποζημιώσεις να κυμαίνονται από 500 μέχρι 100.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία έχει καταβάλει σε αποζημιώσεις ασφαλισμένων περισσότερα από 1,9 δισ. ευρώ κατά από το 2005 έως σήμερα.

Για την  επίδοση των επιταγών στους ζημιωθέντες ασφαλισμένους της INTERAMERICAN βρέθηκαν στη Χίο ο Γιώργος Μαυρέλης, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing και ο Γιώργος Σπαντιδάκης, Διευθυντής Underwriting και Αποζημιώσεων Γενικών Κλάδων της εταιρείας.

Οι αποζημιώσεις δόθηκαν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης  που οργανώθηκε στο τοπικό Γραφείο  Πωλήσεων INTERAMERICAN, παρόντων του Συντονιστή του Γραφείου Μαρίνου Μπαχά και Ασφαλιστικών Συμβούλων της εταιρείας. Όπως τόνισε ο κ. Μαυρέλης, «η INTERAMERICAN με την άμεση ανταπόκρισή της τήρησε στο ακέραιο την αποστολή της να εξυπηρετεί έγκαιρα και αποτελεσματικά τους πελάτες της, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά το κύρος, τη φερεγγυότητα και την αξιοπιστία της».

 

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 15/11/2010, in INTERAMERICAN. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: