Στροφή της INTERAMERICAN στα ετησίως ανανεούμενα συμβόλαια υγείας

Οι κεφαλαιακές  απαιτήσεις που δημιουργούνται για  την κάλυψη μελλοντικών υποχρεώσεων  και στην ασφαλιστική κάλυψη της  υγείας, σε συνδυασμό με την ευελιξία σε επιλογές προσιτού κόστους για τον ασφαλιζόμενο, βρίσκουν την INTERAMERICAN ευθυγραμμισμένη με τη λογική της προώθησης ετησίως ανανεούμενων συμβολαίων υγείας.

Αυτό επισημαίνει  ο Γ. Βελιώτης, Γενικός Διευθυντής Υγείας της INTERAMERICAN, τονίζοντας ότι πέρα από τη διατήρηση της ασφαλισιμότητας –που δεν επανεξετάζεται σε κάθε ανανέωση- ο ασφαλιζόμενος προστατεύεται από εξατομικευμένες αλλαγές στους όρους του συμβολαίου του, καθώς οι προσαρμογές των καλύψεων σε κάθε ανανέωση επιτρέπονται μόνο στο σύνολο των πελατών της εταιρείας με ανάλογα συμβόλαια υγείας και όχι σε μεμονωμένα ετησίως ανανεούμενα συμβόλαια.

Η INTERAMERICAN διαθέτει στην αγορά ως ετησίως ανανεούμενα δύο προγράμματα: το MEDISYSTEM Smart & Fit και το MEDISYSTEM Smart & Active, που χαρακτηρίζονται από την μοναδικότητα των ολοκληρωμένων υπηρεσιών του Συστήματος Υγείας MEDISYSTEM, το οποίο η εταιρεία έχει αναπτύξει πανελλαδικά με δίκτυο υπηρεσιών εδώ και αρκετά χρόνια.

MEDISYSTEM Smart & Fit

Πρόκειται για ένα απλό αλλά ποιοτικό πρόγραμμα  για όσους ξεκινούν την ασφάλιση υγείας με κόστος μειωμένο έως και 15% σε σχέση με το ισόβιο Fit, το οποίο μειώνεται ανάλογα με το απαλλασσόμενο ποσόν. Καλύπτει δέκα επισκέψεις σε ιατρούς του δικτύου ετησίως, δύο επιπλέον επισκέψεις για δεύτερη γνώμη χειρουργού, απεριόριστες ιατρικές πράξεις και διαγνωστικές εξετάσεις, καθώς και πλήρες checkup. Επίσης, καλύπτει έξοδα νοσηλείας με ανώτατο όριο 400.000 ευρώ ετησίως με απαλλασσόμενο ποσόν που επιλέγει ο ασφαλιζόμενος και ελεύθερη επιλογή νοσοκομείου, με οικονομικό κίνητρο για χρήση και άλλου φορέα ασφάλισης συμπληρωματικά. Ο έλεγχος ασφαλισιμότητας γίνεται μόνο μια φορά.

MEDISYSTEM Smart & Active

Παρέχει ευρύτερη κάλυψη, με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών  και κόστος μειωμένο μέχρι και 20% σε σχέση με το ισόβιο Active, με ανώτατο όριο απαλλασσομένου ποσού τις 5.000 ευρώ. Το MEDISYSTEM Smart & Active καλύπτει 15 επισκέψεις ετησίως σε ιατρούς του δικτύου, ενώ θέτει ως ανώτατο όριο κάλυψης εξόδων νοσηλείας τα 500.000 ευρώ ετησίως.

Ανάπτυξη  δικτύου MEDISYSTEM

Εν  τω μεταξύ, η INTERAMERICAN συνεχίζει την  ανάπτυξη του δικτύου MEDISYSTEM με τη σύναψη νέων συνεργασιών. Ήδη, τον Νοέμβριο στην περιοχή Καλυβίων – Κερατέας – Λαγονησίου στην Αττική, προστέθηκαν στο δίκτυο 8 ιατροί, 1 ακτινολογικό και 1 μικροβιολογικό εργαστήριο.

 

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 11/11/2010, in INTERAMERICAN. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: