Κοινωνική συνεισφορά για τη φροντίδα της υγείας από την INTERAMERICAN

Η INTERAMERICAN εκφράζει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για θέματα υγείας διευρύνοντας συνεχώς τις συνεργασίες της  με αξιόλογους φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας με έμφαση στην πρόληψη, όπως είναι το «ΑγκαλιάΖΩ» και ο Ελληνικός Σύλλογος Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση.

Δεδομένο ότι ο Οκτώβριος είναι μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού η INTERAMERICAN σε συνεργασία με το ΑγκαλιάΖΩ – Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου, οργάνωσε για τις εργαζόμενες στην εταιρεία πρόγραμμα εκπαίδευσης στην αυτοεξέταση του μαστού. Σημειώνεται ότι στη χώρα μας προσβάλλονται από καρκίνο του μαστού ετησίως 4.500 γυναίκες, αριθμός που προβάλλει ως αναγκαία την έγκαιρη διάγνωση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της νόσου.
Παράλληλα, η INTERAMERICAN  στήριξε χορηγικά την εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης που διοργάνωσε ο Ελληνικός Σύλλογος Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Αττικό Μετρό της πλατείας Συντάγματος. Μεγάλος αριθμός πολιτών είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να πραγματοποιήσουν δωρεάν εξετάσεις για την κύφωση και τη σκολίωση.

Οι ανωτέρω πρωτοβουλίες εγγράφονται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της INTERAMERICAN “Πράξεις Ζωής”, στον άξονα της φροντίδας για την υγεία.

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 28/10/2010, in INTERAMERICAN. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: