Επίσκεψη του Γάλλου πρέσβη στις εγκαταστάσεις της Air Liquide Hellas στην Τρίπολη

Από αριστερά: κ. Francesco Penné, Γενικός Διευθυντής Air Liquide Hellas, κ. Christophe Farnaud, Γάλλος πρέσβης, κα Έλενα Μπίκου, Υπεύθυνη Αγοράς Φωτοβολταϊκών Air Liquide Hellas.

Τις εγκαταστάσεις  της Air Liquide στη Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης επισκέφθηκε ο Γάλλος Πρέσβης, Christophe Farnaud, την προηγούμενη εβδομάδα. Ο γάλλος Πρέσβης συναντήθηκε με τον Γενικό Διευθυντή της Air Liquide Hellas κ. Francesco Penné. Στη συνέχεια  ακολούθησε ξενάγηση στο χώρο των εγκαταστάσεων της εταιρίας.

 

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Ο κ. Γιώργος Χαμάκος, Chief Operating Officer της Air Liquide Hellas, παρουσίασε στον Πρέσβη τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο εργοστάσιο παραγωγής της φωτοβολταϊκών πλαισίων της Heliosphera, στην Τρίπολη.  H Air Liquide Hellas παρέχει στην Heliosphera το σύνολο των προϊόντων, του εξοπλισμού και των υπηρεσιών, για την εξυπηρέτηση των αναγκών της συγκεκριμένης μονάδας σε ειδικά αέρια. Η μονάδα αυτή έχει την ιδιαιτερότητα σε παγκόσμια κλίμακα να είναι η μεγαλύτερη γραμμή παραγωγής πλαισίων της προηγμένης τεχνολογίας λεπτού υμενίου (thin film) micromorph.

Με το πέρας  της επίσκεψης, ο κ. Farnaud πήρε το λόγο τονίζοντας τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών στον τομέα της βιομηχανίας καθώς και την ανάγκη αξιοποίησης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.  Υπογράμμισε επίσης ότι η Air Liquide είναι μία από τις πρώτες βιομηχανικές μονάδες που εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα, αφού ήδη μετρά περισσότερα από 100 χρόνια παρουσίας.

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

Κλείνοντας, ο κ. Penné ευχαρίστησε το Γάλλο πρέσβη για την επίσκεψη και δήλωσε:  «Η Air Liquide δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά για περισσότερα από 100 χρόνια, επικεντρωμένη στις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και διαθέτοντας στην αγορά «καθαρές» τεχνολογίες.  Η επένδυση αυτή αποτελεί μέρος της στρατηγικής ανάπτυξής μας και συνεισφέρει στην εξέλιξη εφαρμογών, οι οποίες προστατεύουν το περιβάλλον, το οποίο αποτελεί έναν από τους βασικούς μοχλούς ανάπτυξης του ομίλου Air Liquide σε παγκόσμιο επίπεδο»

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 28/10/2010, in AIR LIGUIDE. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: