«Μετατρέποντας την κρίση σε ευκαιρίες για την Ελλάδα»

Oι σπουδαστές του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, θα συμμετάσχουν στο 1ο Private Equity Forum στην Ελλάδα, που διοργανώνεται από την Financial Academy στις 26 Οκτωβρίου, στο αμφιθέατρο της Γενναδείου Βιβλιοθήκης, στο Κολωνάκι (Αναπήρων Πολέμου 9).

Το συνέδριο με τίτλο «Μετατρέποντας την Κρίση σε Ευκαιρίες για την Ελλάδα» θέλει να αναδείξει τις τεράστιες ευκαιρίες που υπάρχουν για τη χώρα μας και συγκεκριμένα κατά την περίοδο της κρίσης.

Το συνέδριο έχει κύριο στόχο όχι μόνον να δημιουργήσει ένα περιβάλλον θετικών μηνυμάτων αλλά παράλληλα να προσανατολίσει τους ενδιαφερόμενους στις σωστές κατευθύνσεις για την επιχειρηματική τους δράση.

Μέσα από τα πάνελς και τις παρουσιάσεις αξιόλογων ομιλητών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για τις τελευταίες εξελίξεις στη βιομηχανία των private equities, ευκαιρίες επενδύσεων την τρέχουσα περίοδο, τις τάσεις που επικρατούν καθώς και τους κλάδους που αναζητούν να επενδύσουν τα Private Equity Funds.

Μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν και θα αναπτυχθούν στα πάνελς είναι τα παρακάτω:

-Η βιομηχανία του Private Equity πριν και μετά την κρίση. -Πως μπορούν τα Private Equity Funds να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της χώρας;

-Κριτήρια για Ιδιωτικές Τοποθετήσεις. Επενδύσεις σε μικρά startups με μεγάλο ρίσκο ή σε «ώριμες» εταιρείες;

-Γεωγραφικές Τάσεις Επενδύσεων στην ευρύτερη περιοχή της Νότιας Ευρώπης

-Ποια είδους έρευνα οδηγεί την καινοτομία και σε ποιους κλάδους παγκοσμίως;

-Μοντέλα Επένδυσης νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στην Ελληνική Αγορά.

-Προβλήματα και Ευκαιρίες για ανάπτυξη start ups.

-Το Πολιτικό Πλαίσιο και η Νέα Πλατφόρμα Ανάπτυξης

-Ποιο είναι το πλάνο της κυβέρνησης για μία Βιώσιμη Πλατφόρμα Ανάπτυξης;

-Ποιος ο ρόλος των τραπεζών στη νέα πλατφόρμα ανάπτυξης;

Info: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χ. Τρικούπη 17, Αθήνα, τηλ.: 210 3840 552, www.iekdomi.gr

 

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 22/10/2010, in ΙΕΚ ΔΟΜΗ. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: