Insurance Money Conference 2010

Με την ασφαλιστική αγορά να αναζητεί τρόπους διεξόδου από την κρίση, τα Money Conferences σε συνεργασία με το ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World και το ειδησεογραφικό portal insuranceworld.gr, προχωρούν για 3η συνεχόμενη χρονιά, στη διοργάνωση του συνεδρίου Insurance Money Conference, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental και ώρα 09:00 με 17:30.

Σκοπός του φετινού συνεδρίου είναι, να επικεντρωθεί στα «φλέγοντα» και επίκαιρα θέματα που απασχολούν το παρόν, αλλά και το μέλλον του ασφαλιστικού κλάδου, όπου κορυφαίοι ειδικοί στον τομέα τους θα εκθέσουν τις απόψεις τους μέσα από μια διαλεκτική διαδικασία. Το συνέδριο θα εστιάσει στην οικονομική κρίση που μαστίζει την αγορά και στις στρατηγικές των εταιριών για την αντιμετώπισή της, στις εξελίξεις στο χώρο των συντάξεων, στα νέα ασφαλιστικά προϊόντα και στη ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Τις θεματικές ενότητες του συνεδρίου θα αναπτύξουν και θα αναλύσουν διακεκριμένα Διευθυντικά Στελέχη και διεθνείς ειδικοί από τον ασφαλιστικό χώρο, κορυφαίοι αναλυτές μεγάλων ασφαλιστικών οίκων καθώς και ακαδημαϊκοί.

Παράλληλα με τις εργασίες του συνεδρίου τα Money Conferences διοργανώνουν σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών, τρία εκπαιδευτικά σεμινάρια διάρκειας 90 λεπτών έκαστο, με τα εξής θέματα:

Βελτίωση αποτελεσμάτων σε περιβάλλον κρίσης, μέσω:

1) Αποτελεσματικής Διαχείρισης πελατολογίου (Ε.Ι.Α.Σ.-LIMRA)

2) Συμπεριφορικής ανάλυσης – Αξιοποίησης ανθρώπινου δυναμικού (Ε.Ι.Α.Σ.)

3) Σύγχρονων εργαλείων τεχνολογικής αιχμής για υποστήριξη του ασφαλιστικού επαγγέλματος (ΕΙΑΣ)

Τέλος, η διακεκριμένη εταιρία Ernst & Young θα πραγματοποιήσει workshop με θέμα: «Ο δρόμος για την SOLVENCY II»

Μεταξύ των διακεκριμένων ομιλητών θα συμμετέχουν οι:

§ κ. Μίνος Μωυσής, Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (Ε.Α.Ε.Ε.), Διευθύνων Σύμβουλος, Εθνική Ασφαλιστική

§ κ. Bram Boon, Διευθύνων Σύμβουλος, ING Ελλάδος

§ κ. Χρήστος Γεωργακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Ευρωπαϊκή Πίστη

§ κ. Δημήτρης Σπυράκος, Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή

§ κ. Giovanni Giuliani, Principal, McKinsey & Company

§ κ. Elia Ziade, Πρόεδρος, Ένωση Μεσιτών Μεσογείου (F.M.B.A.)

§ κ. Γιώργος Καραβίας, Πρόεδρος, Σύνδεσμος, Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων, (Σ.Ε.Μ.Α.)

§ κ. Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος, Πρόεδρος, Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Πρακτόρων (Π.Ο.Α.Π.)

§ κα. Δήμητρα Λύχρου, Πρόεδρος, Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (Ε.Ε.Α.Ε.)

§ κα. Ελένη Γρυπάρη, Πρόεδρος, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων (Π.Σ.Α.Σ.)

§ κ. Paul De Beus, Solvency II Expert, Ernst & Young

§ κα. Δέσποινα Ξενάκη, Assurance Partner, Ernst & Young

§ κ. Λεωνίδας Χατζηκωνσταντής, ITRA Partner

§ κ. Νίκος Χαλκιόπουλος, Γενικός Διευθυντής Χαρτοφυλακίου, Ευρωπαϊκή Πίστη

§ κ. Γιώργος Ζαφειρίου, Διευθύνων Σύμβουλος, Comergon A.E. Insurance Brokers

§ κ. Γιώργος Ρωμανιάς, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Παρατηρητήριο Απασχόλησης, Επιστημονικός Σύμβουλος, Ινστιτούτο Εργασίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

§ Δρ. Γεώργιος Γ. Πανηγυράκης, Καθηγητής, Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

§ κ. Γιώργος Βαρσαμής, Διευθύνων Σύμβουλος, Asfalistra.gr

§ κ. Γιώργος Δαλιάνης, Διευθύνων Σύμβουλος, ΑΟΝ Hellas S.A.

To συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (Σ.Ε.Μ.Α.), της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (Ε.Ε.Α.Ε.), του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων (Π.Σ.Α.Σ.), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Πρακτόρων (Π.Ο.Α.Π.), του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (Ε.Ι.Α.Σ.), της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών (Ε.Θ.Ε), της Ένωση Εισηγμένων Εταιρειών (ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ) και με την υποστήριξη των:

Gold Sponsors: Εθνική Ασφαλιστική και ING

Panel Sponsor: Ευρωπαϊκή Πίστη

Silver Sponsor: Ernst & Young

Bronze Sponsors: ΑΤΕ Ασφαλιστική, Ευρωπαϊκή Ένωση Ασφαλειών Μινέττα, EFG Eurolife, Ευρώπη Α.Ε.Γ.Α, International Life, Glassdrive και Comergon S.A.

Corporate Participations: Aigaion Ασφαλιστική, Interamerican, Συνεταιριστική Ασφαλιστική, Interasco, Interpartner Assistance, Executive Insurance Brokers, Chartis, Fidelity, HDI –Gerling, Cover Insurance Brokers, Demco Ασφαλιστική, Evima Group

Publicity Sponsor: Action Global Communications Hellas

Το συνέδριο διοργανώνεται από τα Money Conferences της εταιρίας Ethos Media S.A. που δραστηριοποιούνται στην διοργάνωση υψηλού κύρους επιχειρηματικών συνεδρίων. Τα Money Conferences ξεκίνησαν το 2007 και ήδη συγκαταλέγονται μεταξύ των πλέον επιτυχημένων επιχειρηματικών συνεδρίων στην Ελλάδα.

 

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 21/10/2010, in MARKETING. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: