ελίν Τεχνική ΑΤΕ: Ολοκλήρωση εργοστασίου για την Weidenhammer Hellas

Με απόλυτη  επιτυχία ολοκληρώθηκε από την ελίν Τεχνική ΑΤΕ η κατασκευή εργοστασίου συσκευασίας τροφίμων στα Οινόφυτα, για λογαριασμό της γερμανικής βιομηχανίας Weidenhammer Hellas. Το έργο, προϋπολογισμού €3.000.000, ολοκληρώθηκε σε διάστημα μόλις 6 μηνών και η συνολική επιφάνεια 4.000m2 περιλαμβάνει χώρους ειδικών προδιαγραφών για τη συσκευασία και αποθήκευση τροφίμων καθώς και γραφεία.

Σημαντικό ρόλο στην επιτυχημένη και ταχύτατη ολοκλήρωση του εργοστασίου από την ελίν Τεχνική, έπαιξε η μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση των ανθρώπων της εταιρίας στην εκπόνηση ειδικών βιομηχανικών έργων αλλά και η στήριξη σε υποδομές που της παρέχει η ΕΛΙΝΟΙΛ. Η ελίν Τεχνική ΑΤΕ, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, διατηρεί θετική πορεία και αναπτύσσει τις δραστηριότητες της, κάτι που αποδεικνύεται και από την πρόσφατη ανάληψη έξι ακόμη νέων έργων, δύο για λογαριασμό της Εμπορικής Τράπεζας και άλλων τεσσάρων για λογαριασμό της LIDL Hellas.

Η ελίν Τεχνική ΑΤΕ, θυγατρική της ΕΛΙΝΟΙΛ, αποτελεί μια δυναμική τεχνική εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών από το 2001, με έμφαση στην κατασκευή ειδικών – βιομηχανικών έργων αλλά και κτιρίων και καταστημάτων μεγάλης επιφανείας, έχοντας συνεργασία με κορυφαίους ελληνικούς και πολυεθνικούς Ομίλους όπως η LIDL Hellas, η Carrefour Mαρινόπουλος ΑΕ, η Εμπορική Τράπεζα, η ΑΒ  Βασιλόπουλος κ.α.

 

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 21/10/2010, in ΕΛΙΝ. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: