Λύσεις σε καιρούς κρίσης

Η Data Communication, εταιρία με ηγετική θέση στην παροχή ολοκληρωμένων εφαρμογών πληροφορικής, παρουσίασε σήμερα το ΙnnovEra 4 All. Πρόκειται για μια καινοτόμο ολοκληρωμένη ERP λύση, ειδικά σχεδιασμένη για καιρούς κρίσης, που απευθύνεται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.
Το  ΙnnovEra 4 All βασίζεται στο InnovEra ERP της Data Communication και στο Microsoft Dynamics NAV 2009 και αποτελεί έναν έξυπνο συνδυασμό λογισμικού και υπηρεσιών εγκατάστασης, παραμετροποίησης και εκπαίδευσης. Προσφέρει στις επιχειρήσεις, σε ιδιαίτερα προσιτό κόστος, ένα διεθνές ERP εμπλουτισμένο με τη γνώση της Data Communication για την ελληνική αγορά.
Ο επιχειρηματίας μπορεί τώρα να προμηθευτεί το InnovEra 4 All με αγορά ή ενοικίαση και με κόστος από 4.5€ την ημέρα!
Η προεγκατεστημένη λειτουργικότητα του InnovEra 4 All εγγυάται την παραγωγική λειτουργία του σε μία εβδομάδα. Η λύση καλύπτει άμεσα όλες τις τυπικές ανάγκες μιας ελληνικής επιχείρησης αναφορικά με πελάτες – προμηθευτές, είδη – αποθήκη, αγορές – πωλήσεις, εισπράξεις – πληρωμές – ταμειακή ρευστότητα, λογιστική και οικονομική παρακολούθηση, καθώς και πλήθος πληροφοριακών και στατιστικών αναφορών. Παράλληλα διαθέτει απεριόριστες δυνατότητες επέκτασης που διασφαλίζουν την ολοκληρωμένη κάλυψη και των μελλοντικών αναγκών της επιχείρησης.
O Πρόεδρος  και Διευθύνων Σύμβουλος της  Data Communication, Παναγιώτης Βασιλειάδης,  δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την ανάπτυξη του InnovΕra 4 All, μίας οικονομικής και ευέλικτης λύσης διεθνούς λογισμικού προσαρμοσμένης στις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς, καθώς και στις απαιτήσεις και προκλήσεις της εποχής. Η προσέγγιση InnovΕra 4 All  καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες μίας επιχείρησης που δε θέλει να δαπανήσει πολλά για τη μηχανογραφική της οργάνωση και στηρίζεται στη λογική της υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας με χαμηλό κόστος σε μικρό χρόνο».


 

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 14/10/2010, in Data Communication. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: