ΕΛΙΝΟΙΛ: Πετρέλαιο θέρμανσης με 6 άτοκες δόσεις

Η ΕΛΙΝΟΙΛ, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία για τους καταναλωτές, απαντάει με πράξεις και παρέχει την δυνατότητα στους πελάτες της να εξοφλούν σε 6 άτοκες δόσεις το πετρέλαιο θέρμανσης που προμηθεύονται, εφόσον πληρώνουν με πιστωτική κάρτα.

Αναλυτικότερα, οι καταναλωτές εντός Αττικής που επιλέγουν να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης απ’ ευθείας από την ΕΛΙΝΟΙΛ και καλούν στο 210 6241600 ή το 801 11 802 11 για την παραγγελία τους, έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν σε 6 άτοκες δόσεις*.

Παράλληλα, η ΕΛΙΝΟΙΛ αποδεικνύει στην πράξη και την ξεχωριστή της ευαισθησία σε θέματα προστασίας του καταναλωτή χρησιμοποιώντας για τη διανομή πετρελαίου θέρμανσης ιδιόκτητα βυτιοφόρα και δικούς της οδηγούς, ελέγχοντας τις διαδικασίες παράδοσης με κατάλληλα καταρτισμένους ελεγκτές ποιότητας. Ταυτόχρονα, παρέχει και αναλυτικές συμβουλές, τόσο με ενημερωτικό φυλλάδιο όσο και μέσω της ιστοσελίδας της www.elin.gr, για τη σωστή παραλαβή πετρελαίου θέρμανσης έτσι ώστε οι καταναλωτές «να παίρνουν ακριβώς την ποσότητα πετρελαίου που πληρώνουν».

* Η δυνατότητα πληρωμής σε 6 άτοκες δόσεις ισχύει για τους κατόχους καρτών VISA και MASTERCARD όλων των τραπεζών εκτός Εθνικής και Citibank.

 

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 14/10/2010, in ΕΛΙΝ. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: