Στους τοκογλύφους μέχρι και το 2021

Ορίζοντα παραμονής στην Ελλάδα μετά το 2020 βάζει η τρόικα, ενώ το ενδεχόμενο νέου Μνημονίου που θα συνοδεύει νέο δανεισμό φαίνεται να έχει πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Διασταύρωση ξινίλας Μέρα με την ημέρα ξετυλίγεται η βεντάλια των συζητήσεων που διενεργεί η ελληνική κυβέρνηση με το ΔΝΤ, την ΕΚΤ και την Ευρωπαϊκή Ενωση μετά την πρόταση του Στρος Καν, που σε πρώτη φάση κρίνεται αποτελεσματική, καθώς παρασύρει τα σπρεντ στις 700 μονάδες βάσης.
«Δεν αποκλείεται να προσφύγουμε σε νέο Μνημόνιο, με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει νέος δανεισμός από την τρόικα» δήλωνε χθες αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών παρουσιάζοντάς την ως μια από τις επιλογές στην περίπτωση που οι αγορές συνεχίζουν να «απορρίπτουν» την Ελλάδα και μετά το 2011, οπότε και προγραμματίζεται η πρώτη απόπειρα εξόδου σε αυτές. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 13/10/2010, in ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: