Νέος Γενικός Διευθυντής στην Air Liquide Hellas

Η Air Liquide – παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά αερίων για την βιομηχανία, την υγεία και το περιβάλλον – ανακοίνωσε την 1η Σεπτεμβρίου 2010, τον διορισμό του Francesco Penné στη θέση του Γενικού Διευθυντή της Air Liquide Hellas. Ο Francesco Penné θα είναι άμεσα υπεύθυνος για όλες τις δραστηριότητες της Air Liquide Hellas, καθώς και για τις δραστηριότητες του Ομίλου στην γεωγραφική ζώνη της ΝοτιοΑνατολικής Ευρώπης.

Ο κος Penné αποφοίτησε από το Πολυτεχνείο του Μιλάνο και από το Ecole Centrale του Παρισιού και είναι κάτοχος MBA του πανεπιστημίου Bocconi School of Management. Αφού αποτέλεσε μέλος της ομάδας του κλάδου Βιομηχανικές Πωλήσεις – Εμπόριο της Air Liquide Italia, ανέλαβε τη θέση του υπεύθυνου στρατηγικού σχεδιασμού του συγκεκριμένου κλάδου δραστηριότητας σε παγκόσμιο επίπεδο, στην Έδρα της εταιρείας στο Παρίσι.  Μέχρι πρόσφατα ήταν υπεύθυνος στον Τομέα Προϊόντα του κλάδου αυτού.

Η Air Liquide Hellas αποτελεί εδώ και έναν αιώνα τον καινοτόμο και αξιόπιστο συνεργάτη των πελατών του στην Ελλάδα.  Ο Francesco Penné θα συνεχίσει να ενισχύει την παρουσία της Air Liquide στην Ελλάδα και θα υποστηρίξει την στρατηγική του Ομίλου στην ευρύτερη ΝοτιοΑνατολική Ευρώπη, σκοπεύοντας στην μακροπρόθεσμη ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του, πάντα με βάση τους πέντε βασικούς μοχλούς ανάπτυξής του.  Συγκεκριμένα την Ενέργεια, το Περιβάλλον, την Υγεία, την Υψηλή Τεχνολογία και τις Αναπτυσσόμενες Οικονομίες.

 


Enhanced by Zemanta

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 12/10/2010, in AIR LIGUIDE. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: