Εκλογές e-ΤΕΕ

Την Κυριακή 17/10/2010 πραγματοποιούνται οι εκλογές του e-Tεε.
Αφορούν τις ειδικότητες μηχανικών και επιστημόνων σχετικές με τηλεπικοινωνίες και πληροφορική.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι Ηλεκτρονικοί και οι Ηλεκτρολόγοι μετά το 1994, οι οποίοι εγγράφονται αυτομάτως στα Μητρώα του. Καθώς και επιστήμονες οι οποίοι ασχολούνται με Πληροφορική και Τηλεπικοινωνίες και έχουν εγγραφεί με δική τους πρωτοβουλία στα μητρώα του.
Οι εκλογές αφορούν όλο τον Ελλαδικό χώρο και γίνονται στα αντίστοιχα γραφεία των περιφερειακών ΤΕΕ σύμφωνα με την κατάσταση στο τέλος.

Υποψήφιος είναι το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς Χαράλαμπος Πεπόνης, ως εκπρόσωπος της Συνεργασίας Αριστερών Μηχανικών.
Για περισσότερες  πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.e-tee.org.gr/

 

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 12/10/2010, in e-ΤΕΕ. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: