Προστασία σε οροφές και όψεις κτιρίων από την εφαρμογή του TIO_Coat της Έργον-Ενέργεια

Τέλειος συνδυασμός ανάμεσα σε αισθητική και λειτουργικότητα

Το TIO-Coat είναι ένα ελαστομερές επίστρωμα πολυουρεθάνης που παρέχει την τελευταία λέξη στην αντανακλαστικότητα και την αντίσταση στον καιρό. Το σκληρό φινίρισμα του TIO-Coat αντιστέκεται στην τριβή, στη βιολογική ανάπτυξη, στους ρύπους και στις ακραίες καιρικές συνθήκες.

Το ευέλικτο σύστημα οροφής του TIO-Coat μπορεί να εφαρμοστεί σε μία μεγάλη γκάμα οροφών όπως μονής διάστρωσης, μεταλλική, με επίστρωση ασφάλτου, με αφρό πολυουρεθάνης ή με τσιμέντο. Το σύστημα ελαστομερούς επίστρωσης οροφής TIO-Coat δημιουργεί μία ομοιόμορφη χωρίς ραφές επιφάνεια που παραμένει ευέλικτη ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα ένα μεγαλύτερο κύκλο ζωής της οροφής.

Το TIO-Coat παρέχει 89% αντανακλαστικότητα της ηλιακής ακτινοβολίας, η οποία μειώνει σημαντικά τις ενεργειακές απαιτήσεις των κτιρίων και βοηθάει στην καταπολέμηση του φαινομένου της Αστικής Θερμικής Νησίδας.

Τι είναι το λευκό επίστρωμα οροφής;

Το λευκό επίστρωμα οροφής αποτελείται από ένα πολυμερές συνδετικό υλικό αναμεμειγμένο με χρωστικές και άλλα πρόσθετα υλικά για να παρέχει δύο βασικές ωφέλειες:

Την προστασία των μεμβρανών οροφής, για μεγαλύτερο κύκλο ζωής της οροφής
Την αντανακλαστικότητα της ηλιακής ακτινοβολίας, για χαμηλότερα κόστη κλιματισμού

Γιατί να επιλέξω λευκό επίστρωμα οροφής;

Τα λευκά επιστρώματα οροφής εφαρμόζονται σε μία μεγάλη γκάμα ουσιών ή μεμβρανών οροφής καθώς παρέχουν προστασία ενάντια στο νερό, τις χημικές ή τις φυσικές φθορές. Επιπλέον, τα λευκά επιστρώματα οροφής προστατεύουν την οροφή από τις ακραίες θερμοκρασίες και την ακτινοβολία UV, αντανακλώντας το ορατό φως και εμποδίζοντας την υπεριώδη ακτινοβολία.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του λευκού επιστρώματος οροφής;

Τα λευκά επιστρώματα οροφής παρέχουν τρεις βασικές ιδιότητες ως μέρος του συστήματος οροφής.
Την ικανότητα να βοηθά τη διάχυση του νερού και τη διατήρηση του εσωτερικού χώρου στεγνό
Την ικανότητα να βοηθά τη μείωση του κόστους δροσισμού για κτίρια με μονάδες Air Condition, και τη μείωση των θερμοκρασιών εσωτερικού χώρου σε κτίρια χωρίς κλιματιστικές μονάδες
Την ικανότητα να προστατεύει και να επιμηκύνει τον κύκλο ζωής του συστήματος οροφής, μειώνοντας την ένταση του «θερμικού σοκ» που συνδέεται με τις μεγάλες αλλαγές θερμοκρασίας.

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 10/10/2010, in TIO-Coat. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: