Μεγάλη επισκεψιμότητα παρουσίασαν τα περίπτερα της Megasoft

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Megasoft στις εκθέσεις Το παιδί & το παιχνίδι και ΗΛΕΚΤΡΟTEC, στις οποίες η εταιρεία παρουσίασε όλες τις νέες δυνατότητες των εφαρμογών PRISMA Win® Εμπορική Διαχείριση και PRISMA Win® Retail. Οι επισκέπτες και των δύο εκθέσεων είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αλλά και να πειραματιστούν με τις εφαρμογές, ανακαλύπτοντας οι ίδιοι τα σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν στους σύγχρονους επαγγελματίες που απαιτούν άμεση και γρήγορη διαχείριση της πληροφορίας, ελαχιστοποίηση των εξόδων τους και μεγιστοποίηση της χρησιμότητας των πόρων τους. Στην εποχή της πληροφορίας, όπου η ταχύτητα είναι μέγιστης σημασίας, οι εφαρμογές PRISMA Win® εξελίσσονται όλο και περισσότερο προσφέροντας στους χρήστες το ουσιαστικό πλεονέκτημα ενός αξιόπιστου προγράμματος Εμπορικής & Οικονομικής Διαχείρισης.

Όσοι επισκέπτες ζήτησαν να ενημερωθούν περαιτέρω, θα εξυπηρετηθούν άμεσα από το εκτεταμένο δίκτυο αντιπροσώπων της Megasoft σε Ελλάδα και Κύπρο!

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 10/10/2010, in MEGASOFT. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: