Δημιουργία βιβλιοθήκης στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της Καλύμνου, με την αρωγή της INTERAMERICAN

Με ενδιαφέρον για την ανάπτυξη της παιδείας και με εστίαση σε τόπους της χώρας  μας όπου οι δυνατότητες ενίσχυσης  της γνώσης που παρέχεται στα  παιδιά είναι πενιχρές, η INTERAMERICAN υποστήριξε πρόσφατα την οργάνωση βιβλιοθήκης στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της Καλύμνου.

Το Σχολείο, που αριθμεί περί τους 180 μαθητές  και στεγάζεται σε ένα παλαιό κτήριο, καταβάλλει με πρωτοβουλίες δασκάλων και του συλλόγου γονέων των μαθητών προσπάθειες όχι μόνο για την κάλυψη των συγχρόνων εκπαιδευτικών αναγκών, αλλά και για τη συμμετοχή των μαθητών σε σημαντικές εκδηλώσεις πολιτιστικών και περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων.

Εκτός της  INTERAMERICAN και του συλλόγου γονέων, συναρωγός στη δημιουργία της βιβλιοθήκης του Σχολείου είναι το Ίδρυμα Ελέους.

 

Enhanced by Zemanta

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 09/10/2010, in INTERAMERICAN. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: