Δυναμική προώθηση των εφαρμογών PRISMA Win σε 2 επαγγελματικές εκθέσεις!

Τις ανανεωμένες εφαρμογές της PRISMA Win® Εμπορική Διαχείριση και PRISMA Win® Retail παρουσιάζει στο επαγγελματικό κοινό η Megasoft συμμετέχοντας στις εκθέσεις Ηλεκτροtec και Το Παιδί και το Παιχνίδι που θα πραγματοποιηθούν 1-4 Οκτωβρίου.
Οι εφαρμογές έχουν εμπλουτιστεί με νέες σημαντικές δυνατότητες οι οποίες απλοποιούν ακόμη περισσότερο τις καθημερινές λειτουργίες των επιχειρήσεων, κάνοντας, έτσι, τη δουλειά των επαγγελματιών που τις επιλέγουν…μια ευχάριστη και απλή υπόθεση.
Οι επισκέπτες των εκθέσεων, επαγγελματίες του χώρου του ηλεκτρολογικού υλικού και του φωτισμού, αλλά και προερχόμενοι από το χώρο των παιχνιδιών και βρεφικών ειδών, αντίστοιχα, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια πλήρη και αναλυτική παρουσίαση των εφαρμογών καθώς και να πειραματιστούν οι ίδιοι με στις εφαρμογές στα ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα της Megasoft!

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 02/10/2010, in MARKETING. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: