Προσφορά οχήματος από την INTERAMERICAN στη «Γραμμή Ζωής» για την τρίτη ηλικία

Σταθερά συνδεδεμένη  με τη «Γραμμή Ζωής», τη ΜΚΟ για τη στήριξη της τρίτης ηλικίας, είναι η INTERAMERICAN, έχοντας προσφέρει τη χορηγική της συνδρομή με αναδοχή ηλικιωμένων – προσφορά συσκευών για την επικοινωνία τους με το Κέντρο Διαχείρισης Κλήσεων, αλλά και για άλλες πρωτοβουλίες της ΜΚΟ.

Πρόσφατα, η  INTERAMERICAN προσέφερε στη «Γραμμή Ζωής» ένα όχημα τύπου van για τις μεταφορικές ανάγκες της oργάνωσης, μετασκευασμένο κατάλληλα, από τον στόλο των οχημάτων προσωπικής βοήθειας της εταιρείας. Η υποστηρικτική σχέση που έχει αναπτύξει η INTERAMERICAN με τη «Γραμμή Ζωής» εγγράφεται στο εταιρικό πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας «Πράξεις Ζωής».

Η «Γραμμή  Ζωής», που δημιουργήθηκε για να προσφέρει συντροφιά, φροντίδα και ασφάλεια σε μοναχικούς ηλικιωμένους, λειτουργεί από το 2009 το Συντονιστικό Κέντρο Διαχείρισης Κλήσεων, έχοντας πραγματοποιήσει το πρώτο σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη ουσιαστικής υποστήριξης της τρίτης ηλικίας. Η δραστηριότητα της οργάνωσης περιορίζεται προς το παρόν στην Αττική (97%) με παροχή ψυχολογικής υποστήριξης σε ηλικιωμένους, βοήθειας και εξυπηρέτησης στις καθημερινές τους ανάγκες, συμβουλευτικού χαρακτήρα υπηρεσιών, υπενθύμιση λήψης φαρμάκων κ.ά. και στόχος είναι το πρόγραμμα υποστήριξης ηλικιωμένων να αναπτυχθεί σε όλη της Ελλάδα.

Το φωτογραφικό  στιγμιότυπο είναι από την  παράδοση του οχήματος από στελέχη  της INTERAMERICAN (Γ. Ρούντος, Γ. Σκαρμούτσος, Χ. Ελευθερίου) στους ανθρώπους της «Γραμμής Ζωής» (Γ. Κουρούκλης, Π. Κολύρη).

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 23/09/2010, in INTERAMERICAN. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: