Νέες συνεργασίες για την ΙΠΠΟΤΟΥΡ Α.Ε. με τις εταιρείες Λίρα και Οξοποιία «Παν»

Η ΙΠΠΟΤΟΥΡ Α.Ε., συνεχίζοντας σταθερά την αναπτυξιακή πορεία της στον τομέα της διανομής και αντιπροσώπευσης επώνυμων προϊόντων ελληνικής παραγωγής, προχώρησε στη σύναψη συνεργασίας με τις εταιρείες Λίρα και Οξοποιία «Παν».

Με σεβασμό  προς τον καταναλωτή η εταιρεία Λίρα παράγει καρυκεύματα ανώτερης ποιότητας, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές μεθόδους αποστείρωσής τους και φροντίζοντας για τη διατήρηση της παραδοσιακής νοστιμιάς των προϊόντων της. Η ΙΠΠΟΤΟΥΡ έχει αναλάβει την εμπορία και διανομή των καρυκευμάτων «Λίρα».

Η Οξοποιία «ΠΑΝ» είναι μία από τις παλαιότερες και πλέον αξιόλογες μονάδες παραγωγής και εμφιάλωσης ξυδιού στην Ελλάδα. Με έμφαση στην άριστη ποιότητα των προϊόντων της, η εταιρεία δραστηριοποιείται, επίσης, στην εμφιάλωση χυμού λεμονιού. Η ΙΠΠΟΤΟΥΡ εμπορεύεται και διανέμει τη σειρά ξυδιών ΠΑΝ, το lemon dressing και τον φυσικό χυμό λεμονιού ΠΑΝ, τη σειρά balsamico Villa Trebbiana και το balsamico ΠΑΝ κανατάκι.

Η στρατηγική ανανέωσης και αναβάθμισης του χαρτοφυλακίου των προϊόντων και των υπηρεσιών της, που εφαρμόζει η ΙΠΠΟΤΟΥΡ, εστιάζει, σε μεγάλο βαθμό, στην προώθηση των ελληνικών προϊόντων, που χαρακτηρίζονται από κορυφαία ποιότητα και ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Στο πλαίσιο αυτό δίνει έμφαση στις συνεργασίες ποιότητος με προμηθευτές και συνεργάτες, που διακρίνονται για την άριστη ποιότητα και την καινοτομία των προϊόντων τους.

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 23/09/2010, in ΙΠΠΟΤΟΥΡ. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: