Ντου στο σπίτι του Mr. «D. Telecom»

Στην παγίδα των Αμερικανών -που έχουν βαλθεί να εξαρθρώσουν το κλασικό σύστημα λαδώματος «Made in Germany», προφανώς γιατί έχασαν εμπορικά κατά κράτος από τη δράση του- βρίσκεται πλέον και η κραταιά Deutsche Telecom (D.Τ.).

Ομπερμαν και Μέρκελ στη χρυσή εποχή του 2007 Η τελευταία, που διαφεντεύει και τον δικό μας ΟΤΕ (κατέχει το 30% και το management), έχει τεθεί στο στόχαστρο και των εισαγγελικών αρχών της Βόνης και ελέγχεται για βαλκανικές μίζες που φέρεται να διοχέτευσε σε αξιωματούχους των Σκοπίων και του Μαυροβουνίου – δύο από τις αγορές στις οποίες D.Τ. έχει διεισδύσει, βάσει της καλοστρωμένης και επιθετικής στρατηγικής την οποία ανέπτυξε όταν τα καθεστώτα κατέρρευσαν και τα σύνορα άνοιξαν. Τότε, το γερμανικό μπαξίσι ήταν υπερόπλο, ενώ το αμερικανικό imperium αποδείχτηκε αναποτελεσματικό για τις ισχυρές πολυεθνικές, που είδαν την πλάτη των Γερμανών.
Αυγουστιάτικο ντου
Πώς όμως έχει το νέο κεφάλαιο των ερευνών για την D.Τ. και πώς άρχισε ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 16/09/2010, in ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: