ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ SUSTAINABLE DEVELOPMENT ΚΑΙ CONNECTIVE WGSE

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Sustainable Development σε συνεργασία με την Connective WGSE, ολοκλήρωσαν με επιτυχία την ανάπτυξη της Έκθεσης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2009 της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας.

Και αυτός ο Απολογισμός αναπτύχθηκε σύμφωνα τις προδιαγραφές Απολογισμών ΕΚΕ GRI-G3 του διεθνούς οργανισμού Global Reporting Initiative. Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η εταιρεία συμβούλων ΕΚΕ Sustainable Development και η εταιρία Συμβούλων Επικοινωνίας Connective ολοκληρώνουν τον Απολογισμό ΕΚΕ της Τράπεζας.

Ο τρίτος αυτός Απολογισμός ΕΚΕ είναι πληρέστερος σε σχέση με τους δείκτες του GRI-G3 που καλύπτει, καθώς κατατάσσεται πλέον στο επίπεδο Β (“GRI Level B”). Επιπλέον αποτελεί τον πρώτο Απολογισμό ΕΚΕ στην Ελλάδα, ο οποίος πιστοποιείται ως «κλιματικά ουδέτερος», καθώς η Sustainable Development πραγματοποίησε εξειδικευμένο υπολογισμό των ρύπων διοξειδίου του άνθρακα που εκλυθήκαν στην ατμόσφαιρα κατά τη συνολική διαδικασία ανάπτυξής του.

Ο Απολογισμός ΕΚΕ 2009 της Εθνικής Τράπεζας είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα της Sustainable Development (www.sdev.gr), η οποία τηρεί συγκεντρωτική βάση δεδομένων που περιλαμβάνει όλους τους Απολογισμούς ΕΚΕ που δημοσιεύονται στην Ελλάδα από το 2001!

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 16/09/2010, in MARKETING. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: