Banking Money Conference 2010

28 Σεπτεμβρίου, Athenaeum Intercontinental

Εν μέσω της πλέον κρίσιμης συγκυρίας για την ελληνική οικονομία και τον τραπεζικό κλάδο, τα Money Conferences διοργανώνουν για 3η συνεχή χρονιά το Banking Money Conference 2010. Οι οικονομικά κρίσιμες και κοινωνικά ευαίσθητες περιστάσεις φέρνουν αλλαγές και στο πεδίο του τραπεζικού κλάδου: οι ανακατατάξεις, τα σενάρια συγχωνεύσεων, οι πιέσεις για μεγαλύτερη συγκέντρωση, το ενδιαφέρον των ξένων για τις ελληνικές τράπεζες, η πολιτική παροχής διευκολύνσεων από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα για εξασφάλιση ρευστότητας.

Στόχος του συνεδρίου είναι, μέσω των εισηγήσεων και της ανταλλαγής απόψεων των συμμετεχόντων, να συζητηθούν και αξιολογηθούν τα νέα δεδομένα, οι τάσεις και οι εξελίξεις στην Ελλάδα και παγκοσμίως, που οδηγούν στην ανάγκη αναδιάρθρωσης και ανακατατάξεων στη σημερινή τραπεζική δομή, ώστε τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να ανταποκριθούν στο απόλυτα ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον. Το συνέδριο θα επιχειρήσει να δώσει την καλύτερη δυνατή εικόνα για το παρόν και – κυρίως – το μέλλον και τις προοπτικές του ελληνικού τραπεζικού κλάδου στη σημερινή, αλλά και τη μετά ΔΝΤ εποχή. Η σύνθεση και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ Ελλήνων και ξένων τραπεζικών στελεχών και κορυφαίων αναλυτών θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν τις νέες συνθήκες.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι:
– Το ελληνικό τραπεζικό σύστημα στην μετά ΔΝΤ εποχή

– Ελληνικές Τράπεζες: Προσδοκίες & φόβοι του διεθνούς περίγυρου
– Μπορούν να στηρίξουν οι ελληνικές τράπεζες την οικονομία και τις επιχειρήσεις;

Ομιλητές στο συνέδριο θα είναι διακεκριμένα τραπεζικά στελέχη, κορυφαίοι αναλυτές μεγάλων επενδυτικών οίκων και στελέχη της ακαδημαϊκής κοινότητας, καθώς και εκπρόσωποι της κυβέρνησης. Ειδικότερα, μεταξύ άλλων ομιλίες και παρουσιάσεις θα κάνουν οι :

-κ. Aryam Vazquez, Vice President, Economist- Country Risk Global Emerging Markets, Wells Fargo

-κ. Steven Major, Head of Global Fixed Income Research, HSBC
-Δρ. Δημήτρης Τσομώκος, Καθηγητής Χρηματοοικονομικών, Πανεπιστήμιο Οξφόρδης
-Δρ. Γιάννης Χαραλαμπάκης, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κεντάκυ, Οικονομολόγος, Blackstone Financial Group
-κ. Θεόδωρος Βάρδας, Πρόεδρος, Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικών Πωλήσεων Ελλάδος (Σ.Ε.Λ.Π.Ε.)
-Δρ. Παναγιώτης Κορλίρας, Καθηγητής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Επιστημονικός Διευθυντής, Κ.Ε.Π.Ε.

-κα Ελένη Παναρίτη, βουλευτής Επικρατείας του ΠΑ.ΣΟ.Κ.- Οικονομολόγος
κ. Νότης Μηταράκης, Αν. Υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας
-κ. Γιάννης Μούργελας, Πρόεδρος, Τειρασίας Τραπεζικά Συστήματα Πληροφοριών
-κ. Νίκος Δήμου, Συγγραφέας

To συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, της Ένωσης Εισηγμένων Εταιριών και της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών.

Το συνέδριο διοργανώνεται από τα Money Conferences της εταιρίας Ethos Media S.A. που δραστηριοποιούνται στην διοργάνωση υψηλού κύρους κλαδικών επιχειρηματικών συνεδρίων. Τα Money Conferences ξεκίνησαν το 2007 και ήδη συγκαταλέγονται μεταξύ των πλέον επιτυχημένων επιχειρηματικών συνεδρίων στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε:
– Κωνσταντίνος Σαλβαρλής, Money Conferences, salvarlis.k@ethosmedia.eu, Τηλ.: +30 210 998 4909
– Στην ιστοσελίδα: http://www.moneyconferences.com

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 09/09/2010, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: