Η Otesat-Maritel συμμετέχει στην έκθεση Exclusive Yachting 2010

H Otesat-Maritel, θυγατρική του ΟΤΕ, λαμβάνει μέρος στην 9η Πλωτή έκθεση σκαφών αναψυχής και προϊόντων & υπηρεσιών yachting & lifestyle “Exclusive Yachting” που θα διεξαχθεί στην Alsity Μαρίνα του Αγ. Κοσμά, από 16-20 Σεπτεμβρίου 2010. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα παρουσιαστούν περισσότερα από 200 σκάφη αναψυχής και yachts μεταξύ των οποίων κάποια από τα καλύτερα μοντέλα της διεθνούς ναυτιλιακής βιομηχανίας.

H Otesat-Maritel προσκαλεί τους φίλους του Yachting να παρευρεθούν στην έκθεση στο stand 56 και να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διαθέτει και που απευθύνονται σε σκάφη αναψυχής και Yachts στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Έμφαση θα δοθεί στα broadband δορυφορικά συστήματα Inmarsat FleetBroadband 150, το νεότερο μέλος στην οικογένεια των υπηρεσιών Inmarsat FleetBroadband, το δορυφορικό τηλέφωνο IsatPhone που εντάχθηκε στο portfolio του Inmarsat τον Ιούνιο του 2010, το Iridium OpenPort, το νεότερο broadband σύστημα της εταιρείας Iridium, καθώς και το δορυφορικό τηλέφωνο Iridium Handheld 9555.

Η Otesat-Maritel στην Exclusive Yachting θα παρουσιάσει το νέο προϊόν “Maritime Satellite TV”, επεκτείνοντας τις δραστηριότητες της στις υπηρεσίες ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 09/09/2010, in OTE. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: