Εξαγορά της Cryogas de Centroamerica S.A. στον Παναμά

Η Air Liquide ανακοίνωσε την εξαγορά της Cryogas de Centroamerica S.A. (Cryogas), ηγέτη στην παροχή ιατρικών και βιομηχανικών αερίων στον Παναμά.

Η εξαγορά των δραστηριοτήτων της Cryogas, στις οποίες περιλαμβάνεται μία μονάδα διαχωρισμού του αέρα, κέντρα εμφιάλωσης και διανομής καθώς και σημεία λιανικής πώλησης, σηματοδοτεί την είσοδο της Air Liquide στην αγορά του Παναμά και ενισχύει την παρουσία της σε αυτή τη γεωγραφική ζώνη.

Mέ έδρα τον Παναμά, η Cryogas απασχολεί περισσότερους από 80 εργαζόμενους σε πολλές εγκαταστάσεις ανά την χώρα.

Ο Michael J. Graff, Δ/ντής της Γεωγραφικής Ζώνης Αμερικής και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ομίλου Air Liquide, δήλωσε : «Η εξαγορά της Cryogas de Centroamerica και η εγκατάστασή μας στον Παναμά, θα μας επιτρέψει να ενισχύσουμε την ανάπτυξή μας στην περιοχή καθώς και στην Αμερικανική ήπειρο. Η συνολική προσφορά καινοτόμων προϊόντων και η ζήτηση ΄για προγράμματα ενίσχυσης υποδομών μεγάλης κλίμακας, όπως η διεύρυνση του καναλιού του Παναμά, θα ανοίξουν νέες ευκαιρίες στην αγορά της Λατινικής Αμερικής. Καλωσορίζουμε στην Air Liquide τους νέους συναδέλφους μας και είμαστε ευτυχείς για την ευκαιρία να έχουμε ρόλο κλειδί στην αγορά του Παναμά.»

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 07/09/2010, in AIR LIGUIDE. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: