Η Amadeus και η Deutsche Bahn ενισχύουν τη διεθνή τους συνεργασία με το άνοιγμα του πρώτου γραφείου στην Κίνα

Με την έναρξη της λειτουργίας του νέου σημείου τα γραφεία Deutsche Bahn που χρησιμοποιούν την τεχνολογία κρατήσεων της Amadeus φτάνουν πλέον τα 50

Αθήνα, 06 Σεπτεμβρίου 2010 – Η Amadeus, ο κορυφαίος τεχνολογικός συνεργάτης της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας και η Deutsche Bahn, η εθνική σιδηροδρομική εταιρεία της Γερμανίας, ανακοίνωσαν πρόσφατα την έναρξη λειτουργίας του πρώτου γραφείου Deutsche Bahn στην Κίνα, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία κρατήσεων της Amadeus για την πώληση εισιτηρίων, τόσο της Deutsche Bahn, όσο και άλλων Ευρωπαϊκών παρόχων σιδηροδρομικών υπηρεσιών.

Το νέο γραφείο, με την ονομασία Bizhub International Travel, έχει την έδρα του στο Πεκίνο και πρόκειται να προσφέρει τις ίδιες επιλογές εισιτηρίων και εξυπηρέτησης για μεμονωμένους και business επιβάτες όπως οποιοδήποτε γραφείο Deutsche Bahn στη Γερμανία, παρέχοντας πρόσβαση στο πλήρες περιεχόμενο της Deutsche Bahn.

Αυτή η κίνηση ακολουθεί την πρόσφατη απόφαση του Οργανισμού Τουρισμού της Κίνας (CNTA) να ανοίξει για πρώτη φορά σε πιλοτική βάση την τουριστική αγορά της Κίνας σε ξένους operators και επιτρέπει σε Amadeus και Deutsche Bahn να εκμεταλλευτούν την προσοδοφόρα τουριστική αγορά της Κίνας.

“Πολλοί ταξιδεύουν στην Γερμανία και ο σκοπός μας είναι να τονίσουμε τα πλεονεκτήματα του να ταξιδεύει κανείς με τρένο, ενώ οι ταξιδιώτες είναι ακόμη στη χώρα τους σχεδιάζοντας το ταξίδι τους. Αυτή η συνεργασία τους δίνει την δυνατότητα να προκρατήσουν το σύνολο του ταξιδιού τους, από τις πτήσεις, το ξενοδοχείο και τα εισιτήρια του τρένου, σε ένα μέρος,” σχολιάζει ο κ. Jurgen Buchy, Διευθύνων Σύμβουλος της Deutsche Bahn Vertrieb GmbH. Και συνεχίζει: “Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με την Amadeus επειδή η τεχνολογία κρατήσεων για τον Γερμανικό σιδηρόδρομο είναι η κορυφαία στην αγορά, ενώ παράλληλα διαθέτει και ισχυρή παγκόσμια παρουσία. Οι αξιόπιστες, σύγχρονες λύσεις της εταιρείας παρέχουν επίσης πρόσβαση στους πωλητές ταξιδιωτικών υπηρεσιών στο πλήρες περιεχόμενο της Deutsche Bahn.”

Η κα Diane Bouzebiba, Επικεφαλής του Τμήματος Amadeus Rail σχολιάζει: “Η πρόσφατη απελευθέρωση της αγοράς στην Κινεζική τουριστική βιομηχανία έδωσε την ευκαιρία σε Ευρωπαϊκούς παρόχους ταξιδιωτικών υπηρεσιών να εξυπηρετήσουν τους Κινέζους ταξιδιώτες σε εύλογο χρόνο. Καθώς οι σιδηροδρομικές υπηρεσίες κερδίζουν έδαφος στις μετακινήσεις των ταξιδιωτών στην Ευρώπη, η Deutsche Bahn συνεχίζει να προσφέρει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, τις οποίες πλέον είναι σε θέση να προσφέρει  σε ακόμη περισσότερους ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο. Αυτή η κοινή πρωτοβουλία μεταξύ της Deutsche Bahn και της Amadeus δείχνει πως δύο κορυφαίοι παίκτες της αγοράς μπορούν να χτίσουν μια μακρόχρονη σχέση  και να κάνουν την διαδικασία κρατήσεων ακόμη πιο εύκολη σε μια κύρια αγορά, όπως αυτή της Κίνας.”

Το νέο γραφείο στο Πεκίνο είναι μόνο ένα από τα πολυάριθμα ταξιδιωτικά γραφεία της Deutsche Bahn σε όλο τον κόσμο που χρησιμοποιούν την τεχνολογία της Amadeus.

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 06/09/2010, in AMADEUS. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: