Ανάβουν τα φώτα της «ΗΛΕΚΤΡΟtec & Σαλόνι Φωτισμού»

Η «πιο φωτεινή έκθεση στην Ελλάδα» είναι πλέον προ των πυλών. Η «ΗΛΕΚΤΡΟtec & Σαλόνι Φωτισμού» θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως και την 4η Οκτωβρίου στο νεώτερο και πιο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της χώρας, στο Metropolitan Expo, που βρίσκεται δίπλα στις εγκαταστάσεις του διεθνούς αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Είναι μια από τις μεγαλύτερες κλαδικές εκθέσεις στη χώρα – η οποία κατά παράδοση προσελκύει περισσότερους από 30.000 έλληνες και ξένους επισκέπτες. Το ενδιαφέρον ελληνικών και ξένων εταιριών για συμμετοχή στην έκθεση, η οποία αναδεικνύει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα προϊόντα και τα επιτεύγματα των δυναμικών κλάδων του ηλεκτρολογικού υλικού και του φωτισμού, εμφανίζεται ιδιαίτερα έντονο παρά τις δυσμενείς οικονομικά συνθήκες.
Η έκθεση πλαισιώνεται από πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων όπως επιστημονικές ημερίδες και ειδικές παρουσιάσεις προϊόντων και υπηρεσιών από εταιρίες που συμμετέχουν ως εκθέτες. Στο πλαίσιο αυτό έχουν ήδη προγραμματιστεί οι παρακάτω εκδηλώσεις:
·         Η εταιρία SMA Hellas Α.Ε την Παρασκευή στις 17:30 θα παρουσιάσει ολοκληρωμένες λύσεις φωτοβολταϊκών μετατροπέων.
·         Η εταιρία NORATEX A.E.B.E θα πραγματοποιήσει το Σάββατο στις 18:30 παρουσίαση των Ηλιακών Αντιστροφέων της Danfoss.
Η είσοδος στην έκθεση καθώς και στις παράλληλες εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, ενώ παρέχεται από τη διοργάνωση δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο από τον  τερματικό σταθμό του Μετρό και του Προαστιακού στο Αεροδρόμιο.
Η έκθεση οργανώνεται από την «T Expo», τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και υποστηρίζεται από τους σημαντικότερους επιστημονικούς, επιχειρηματικούς και συνδικαλιστικούς φορείς των κλάδων του ηλεκτρολογικού υλικού και του φωτισμού. Χορηγός της έκθεσης είναι η εταιρία SMA Hellas.

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 06/09/2010, in MARKETING. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: