Εξαγορά δραστηριοτήτων της Lion Copolymer Geismar Services στις Η.Π.Α.

Η Air Liquide Grande Industrie U.S. LP ανακοίνωσε την εξαγορά των δραστηριοτήτων της Lion Copolymer Geismar Services (LCGS). Η εν λόγω εταιρία δραστηριοποιείται στην παροχή βιομηχανικών υπηρεσιών και οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στη βιομηχανική περιοχή Geismar στη Λουιζιάνα.
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
Συγκεκριμένα, η εξαγορά αφορά εγκαταστάσεις προμήθειας ατμού από νερό, από το οποίο έχουν απομακρυνθεί άλατα και άλλα προϊόντα, οι οποίες τροφοδοτούν βιομηχανίες στο Geismar. Το μεγαλύτερο μέρος των βιομηχανιών αυτών είναι ήδη πελάτες της Air Liquide, η οποία τους προμηθεύει με βιομηχανικά αέρια.
Η εξαγορά  των δραστηριοτήτων της LCGS ενισχύει τη θέση της Air Liquide, η οποία είναι ήδη πολύ καλά τοποθετημένη στην συγκεκριμένη βιομηχανική περιοχή. Ο Όμιλος εκμεταλλεύεται δύο μονάδες διαχωρισμού του αέρα, παράγοντας οξυγόνο και άζωτο, τα οποία διανέμει μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου σωληναγωγών με την ονομασία « Mississippi River Pipeline System », καθώς και μία μονάδα συμπαραγωγής ενέργειας η οποία παράγει ηλεκτρική ενέργεια και ατμό από νερό.
Ο Michael J. Graff, Πρόεδρος – Γενικός Δ/ντής της Air Liquide Holdings, υπεύθυνος για τη ζώνη της Αμερικής και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ομίλου, δήλωσε: « Η εξαγορά των δραστηριοτήτων της LCGS αντικατοπτρίζει την στρατηγική ανάπτυξης της Air Liquide στις ώριμες αγορές. Η επένδυση αυτή θα δώσει άμεσα έσοδα και θα επιτρέψει, χάρη στην ενσωμάτωση νέων εγκαταστάσεων, την ενίσχυση της θέσης μας και στη διεύρυνση της προσφοράς μας για την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας.»

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 02/09/2010, in AIR LIGUIDE. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: