Κορυφαία διάκριση για Ασφαλιστικούς Συμβούλους της INTERAMERICAN

Tέσσερις Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι από την Ελλάδα έλαβαν για το 2010 τον κορυφαίο τίτλο του “Top of the Table” μέλους του Παγκόσμιου Οργανισμού Million Dollar Round Table (MDRT). Και οι τέσσερεις ανήκουν στο δυναμικό του Δικτύου Agency της INTERAMERICAN και είναι οι Ελευθερία Αρακά, Σταυρούλα Επιτροπάκη (Γραφείο Πωλήσεων Χίου – Μ. Μπαχά), Χρήστος Πέτρου (Γραφείο Πωλήσεων Αθήνας – Δ. Φαραντούρη) και Γιώργος Τσιαβίκος (Γραφείο Πωλήσεων Αγρινίου – Χ. Μαχαιρίδη).
Το MDRT, η κορυφαία παγκοσμίως Ένωση Επαγγελματιών του χρηματοοικονομικού τομέα, περιλαμβάνει ως μέλη της χιλιάδες επαγγελματίες από όλον τον κόσμο με κριτήρια αυστηρής επιλογής, που βασίζονται στις επιδόσεις, την αρίστευση και την επαγγελματική ηθική. Τον τίτλο του μέλους του MDRT κατέχουν φέτος 38 Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι της INTERAMERICAN -πρόκειται για τη μεγαλύτερη εταιρική ομάδα μελών του Οργανισμού στην Ελλάδα- από τους οποίους οι 17 συμμετείχαν πρόσφατα στις εργασίες του ετήσιου συνεδρίου του MDRT, στο Βανκούβερ του Καναδά.
Σημειώνεται ότι το περιφερειακό συνέδριο MDRT Europe του 2011, τον Φεβρουάριο, θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα.

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 01/09/2010, in INTERAMERICAN. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: