ΙΕΚ ΔΟΜΗ Η κορυφαία επιλογή για επαγγελματικές σπουδές

Έξι διεθνείς βραβεύσεις & πρωτιά στην επαγγελματική  αποκατάσταση
Το ΙΕΚ  ΔΟΜΗ, αποτελεί την κορυφαία επιλογή  για επαγγελματικές σπουδές, προσφέροντας πενήντα τρεις σύγχρονες ειδικότητες στους τομείς: MME, Art & Design, Sound & Music, Cinema & TV, Διοίκησης και Οικονομίας, Πληροφορικής, Τουρισμού, Μεταφορών, Μόδας & Ομορφιάς, Υγείας και Παιδαγωγικών,.
Για την  επιτυχημένη και καταξιωμένη  πορεία του στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης, έχει αποσπάσει μέχρι σήμερα, έξι διεθνείς βραβεύσεις και διακρίσεις, από έγκυρους και έγκριτους φορείς.
Το ΙΕΚ  ΔΟΜΗ, πρωταγωνιστεί στην προτίμηση  χιλιάδων σπουδαστών για την ποιότητα και το υψηλό επίπεδο σπουδών  που προσφέρει καθώς και για την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του, μέσω των υπηρεσιών και της υποστήριξης  του γραφείου επαγγελματικής αποκατάστασης.
Για χιλιάδες νέους και νέες που αναζητούν  ποιοτικές σπουδές σε ένα σύγχρονο, αναβαθμισμένο και δημιουργικό  περιβάλλον, το ΙΕΚ ΔΟΜΗ αποτελεί την  κορυφαία επιλογή, προσφέροντας τις  πιο σύγχρονες εκπαιδευτικές  και εργαστηριακές δομές, στις τέσσερις υπερσύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις που διαθέτει.
Το ΙΕΚ  ΔΟΜΗ, διαθέτει υψηλού επιπέδου, επώνυμο  και αναγνωρίσιμο εκπαιδευτικό δυναμικό, εύκολη πρόσβαση, πλήθος παροχών και μοναδικές ευκαιρίες να αναδείξετε το ταλέντο σας και τον επαγγελματισμό σας μέσα από επαγγελματικές διοργανώσεις, όπως το festival γαστρονομίας, τα beauty and fashion show, οι εκθέσεις art & design, συναυλίες και πολλά άλλα ενδιαφέροντα events.

Περισσότερες  πληροφορίες: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χ. Τρικούπη 17, Αθήνα, Τηλ.: 210 3840 552, www.iekdomi.gr

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 30/08/2010, in ΙΕΚ ΔΟΜΗ. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: