«Εξαγορές στον τομέα Φροντίδας Υγείας στο Σπίτι σε Αυστραλία και Νότια Κορέα»

Η Air Liquide, η οποία κατατάσσεται 1η στην Ευρώπη, και 3η στον κόσμο στον τομέα Φροντίδας Υγείας στο Σπίτι, συνεχίζει να αναπτύσσει τις υπηρεσίες της μέσω στοχευμένων εξαγορών στην Αυστραλία και τη Νότια Κορέα.
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Συγκεκριμένα, η  εταιρία ανακοίνωσε την εξαγορά του 70% της εταιρείας Snore Australia στην Αυστραλία, ενός βασικού παίκτη στον τομέα της διάγνωσης διαταραχών στον ύπνο. Η συγκεκριμένη διάγνωση βοηθάει στο να αναγνωριστεί και να αξιολογηθούν διαταραχές του ύπνου, όπως η υπνική άπνοια. Η Snore Australia ιδρύθηκε πριν από δέκα χρόνια και αριθμεί πάνω από 15.000 διαγνώσεις διαταραχών στον ύπνο ετησίως, στα δεκατρία εργαστήρια μελέτης ύπνου που διαθέτει. Με 72 εργαζόμενους, τα ετήσια έσοδα της εταιρείας ανέρχονται στα € 5,6 εκατ.. Στην Αυστραλία, εκτιμάται ότι γύρω στα 480.000 άτομα υποφέρουν από υπνική άπνοια, και από αυτούς μέχρι σήμερα μόνο το 25% έχει διαγνωστεί.
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
Η Air Liquide ανακοίνωσε επίσης την εξαγορά του 70% της εταιρείας Medions Homecare, εταιρεία ηγέτη στην Αναπνευστική Φροντίδα Υγείας στο Σπίτι στη Νότια Κορέα. Η Medions Homecare ιδρύθηκε το 1989 και εξυπηρετεί περί τους 400 ασθενείς χάρη σε μια ομάδα 18 ατόμων, έχοντας ετήσια έσοδα € 3 εκατομμύρια. Η Air Liquide μέσω της εξαγοράς αυτής, θα αξιοποιήσει τη Medions Homecare ως βάση για την ανάπτυξη της οξυγονοθεραπείας στο σπίτι, και των δραστηριοτήτων για την υπνική άπνοια σε μία χώρα με 48 εκατ. κατοίκους. Η αγορά στον τομέα της Φροντίδας Υγείας στο Σπίτι στη Νότια Κορέα αναπτύσσεται με ρυθμό μεγαλύτερου του 15% κάθε χρόνο.

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 30/08/2010, in AIR LIGUIDE. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: