Γ. Παπακωνσταντίνου: «Όχι σε νέα δυσάρεστα μέτρα»

Τέλος στα σενάρια επιβολής νέων μέτρων μετά το επικαιροποιημένο μνημόνιο επιχειρεί να βάλει ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος σε συνέντευξή του στη Real News τόνισε πως «δεν υπάρχει ανάγκη για νέα δυσάρεστα μέτρα».

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο περικοπής μισθών και επιδομάτων εορτών στον ιδιωτικό τομέα, ο κ. Παπακωνσταντίνου ξεκαθάρισε ότι δεν έχει τεθεί κάτι τέτοιο εκ νέου από την τρόικα και εξέφρασε την πεποίθηση ότι αν υπάρξουν ισορροπημένες αυξήσεις την επόμενη τριετία, δεν θα τεθεί.

Δήλωσε, παράλληλα, αισιόδοξος ότι ο προϋπολογισμός του 2010 «θα βγει», ενώ, όσον αφορά στην υστέρηση εσόδων, τόνισε ότι έχουμε μπροστά μας την είσπραξη του ΕΤΑΚ, του ΦΜΑΠ και την είπραξη προστίμων από το κυνήγι της φοροδιαφυγής. Αν τελικά υπάρξει υστέρηση θα είναι μικρή, εκτίμησε. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 22/08/2010, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: