Ρωσία: υπογραφή ενός νέου συμβολαίου με την Severstal

D

Air Liquide7
Image via Wikipedia

Μετά το επιτυχημένο ξεκίνημα της μεγαλύτερης Μονάδας Διαχωρισμού του Αέρα στην Ρωσία το 2007, στο χώρο της χαλυβουργίας Severstal και συγκεκριμένα ενός ολοκληρωμένου εργοστασίου χαλυβουργίας στην Cherepovets, ο Όμιλος της Air Liquide ανακοίνωσε τη διεύρυνση της συνεργασίας με τον Ρώσο «κυρίαρχο» της αγοράς χάλυβα, μέσω της υπογραφής ενός νέου συμβολαίου παροχής βιομηχανικών αερίων στη CherepovetsΤο πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

Η δυναμικότητα παραγωγής της νεας μονάδας, η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στα τέλη του 2012, θα ανέλθει στους 2.000 τόνους αέριου οξυγόνου ανά ημέρα. Θα παράγει επίσης άζωτο, αργόν και ευγενή αέρια. Η νέα state-of-the-art Μονάδα Διαχωρισμού του Αέρα που σχεδιάστηκε από την Air Liquide, θα κατασκευαστεί και θα λειτουργήσει από την Air Liquide Severstal (ALS), την κοινοπραξία που δημιουργήθηκε το 2005, στην οποία η Air Liquide κατέχει το 75% και η Severstal το 25%. Αυτή η νέα μονάδα, με έδρα την Cherevopets, θα έχει ως αποτέλεσμα η συνολική δυναμικότητα παραγωγής της ALS σε αυτό το εργοτάξιο να ανέλθει στους 5.000 τόνους ανά ημέρα.

Ο Anatoly Kruchinin, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της JSC Severstal και Διευθύνων Σύμβουλος της χαλυβουργίας Severstal στην Cherepovets, σχολίασε ως εξής: «Συνεχίζουμε την συνεργασία μας μέσα στα πλαίσια των σημερινών δραστηριοτήτων της κοινοπραξίας ALS. Μετά την επιτυχία του πρώτου έργου, είμαστε πεπεισμένοι ότι η Air Liquide είναι ένας υπεύθυνος και αξιόλογος συνέταιρος με τον οποίο έχουμε μια αποδοτική συνεργασία. Το νέο έργο θα μας παρέχει την δυνατότητα να θέσουμε σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα διαδοχικής μετατροπής παραγωγής χάλυβα. H ALS εφαρμόζει τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες για παραγωγή αερίου, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στο περιβάλλον και την βιομηχανική ασφάλεια, γεγονός που καθιστά αυτό το έργο ακόμη πιο σημαντικό».

Enhanced by Zemanta

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 04/08/2010, in AIR LIGUIDE. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: