Γιορτή Χίου στα Hondos Centers

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

Γιορτή Χίου στα Hondos Centers

Για μια ολόκληρη εβδομάδα (19-25 Ιουλίου 2010), τα αρώματα της Μυροβόλου Χίου ενώθηκαν με τα αρώματα του HONDOS CENTER, σε ειδική δράση προβολής της Χίου, με τίτλο  «Άρωμα Διακοπών», μια δράση, που, χωρίς αμφιβολία, μπορεί να χαρακτηριστεί ως πανελλαδική πρωτοτυπία σε επίπεδο Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Συγκεκριμένα, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου και η ΝΕΤΠ, αξιοποιώντας το εύρος δυνατοτήτων του γνωστού δικτύου υποκαταστημάτων, διέθεσε προς διανομή 20.000 περίπου ενημερωτικά φυλλάδια και αφίσες για τον προορισμό και τις νέες προφορές διαμονής, σε 30 υποκαταστήματα Αττικής και Θεσσαλονίκης, τα οποία διακοσμήθηκαν με το αντίστοιχο προωθητικό υλικό. Η ειδική δράση ενισχύθηκε με τη διενέργεια διαγωνισμού για δωρεάν πενθήμερη διαμονή σε επιλεγμένα καταλύματα (Grecian Castle Hotel, Volissos Holidays Homes και Amarandos Appartments). Στο πλαίσιο του διαγωνισμού μέχρι και 20.000 πελάτες των υποκαταστημάτων είχαν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν – νοερά τουλάχιστον –  στη Χίο, ενώ 5.000 περίπου δοκίμασαν την τύχη τους να ζήσουν από κοντά τη μυροβόλο εμπειρία του νησιού.

Η κλήρωση των τυχερών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι, 29 Ιουλίου 2010, στο κατάστημα του HONDOS CENTER στην περιοχή της Δάφνης, όπου «στήθηκε» ειδικό χιώτικο σκηνικό. Τα 5.000 κουπόνια συμμετοχής συγκεντρώθηκαν από όλα τα καταστήματα Αθήνας και Θεσσαλονίκης, ενώ από το ίδιο το νησί, μοναδικά γλυκά και χιώτικα παραδοσιακά προϊόντα προσφέρθηκαν από Ζαχαροπλαστεία της Χίου. Στην εκδήλωση της κλήρωσης παρέστησαν η Αντινομάρχης της Ν.Α. Χίου, κυρία Λίτσα Λύκου, η Προϊσταμένη του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων Ν.Α. Χίου, κυρία Βάσω Κριτάκη, η Υπεύθυνη Μάρκετινγκ του Ομίλου HONDOS CENTER, κυρία Μάρω Δελατόλα, ο Γενικός Διευθυντής της MTC GROUP, κ. Μάκης Μπίτζιος, πλήθος εκπροσώπων του Αθηναϊκού και Περιοδικού Τύπου, καθώς και πελατών, οι οποίοι συμμετείχαν εθελοντικά στη διαδικασία κλήρωσης των τυχερών του διαγωνισμού.

Η πολύπλευρη  δράση, που οργανώθηκε σε συνεργασία με την εταιρία συμβούλων Τουρισμού MTC GROUP, συνδέθηκε κατάλληλα με το νέο ειδικό διαδικτυακό τόπο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χίου, www.chios-aroma.gr που έχει στόχο να «αρωματίσει» τους φίλους του νησιού με ειδικές προσφορές και πολύτιμες πληροφορίες για τον προορισμό. Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, δημοσιεύονται και τα ονόματα των τυχερών της κλήρωσης.

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 04/08/2010, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: