Ο ΟΤΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΩΣ CISCO GOLD PARTNER

κ’ 2 σημαντικές διακρίσεις για τον ΟΤΕ στο ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο Cisco Summit
Στο πλαίσιο της στρατηγικής του για παροχή ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών λύσεων και υπηρεσιών ICT σε επιχειρήσεις, ο ΟΤΕ ενδυναμώνει τη στρατηγική του συνεργασία με τη Cisco επιτυγχάνοντας την πιστοποίησή του ως Gold Partner.
Η παραπάνω πιστοποίηση, από την πρωτοπόρο εταιρεία στο χώρο τεχνολογίας επικοινωνιών & δικτύων, προέκυψε μέσα από εκτενή διαδικασία αξιολόγησης και καταδεικνύει το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και ποιότητας που απολαμβάνουν οι εταιρικοί / επιχειρησιακοί πελάτες του ΟΤΕ. Η πιστοποίηση Gold Partner αναγνωρίζει την υψηλή τεχνογνωσία του ΟΤΕ σε εξειδικευμένες δικτυακές τεχνολογίες και επιβεβαιώνει την υπεροχή και αποτελεσματικότητα του ΟΤΕ στο σχεδιασμό, την υλοποίηση και την υποστήριξη εξειδικευμένων λύσεων προστιθέμενης αξίας με εγγυημένη ποιότητα.
Η πιστοποίηση του ΟΤΕ ως Gold Partner είναι το αποτέλεσμα εξειδικευμένης κατάρτισης ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα τεχνολογίας, επένδυσης σε συστήματα και διαδικασίες, αλλά και εξαιρετικών επιδόσεων στην ικανοποίηση των πελατών. Με την πιστοποίηση αυτή αποδεικνύεται έμπρακτα η ικανότητα του ΟΤΕ να ανταπεξέρχεται με επιτυχία σε υψηλού επιπέδου προκλήσεις, όπως επίσης και η προσήλωσή του στην υψηλή ποιότητα παρεχόμενων λύσεων με στόχο τη μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των πελατών του.
Σημαντικές διακρίσεις για τον ΟΤΕ στο Cisco SummitΠαράλληλα, στο ετήσιο παγκόσμιο Συνέδριο Συνεργατών της Cisco, που έλαβε χώρα στο San Francisco, ο ΟΤΕ έλαβε δύο σημαντικές διακρίσεις ως Enterprise Partner για το 2010 για την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας και ως Service Provider Partner για το 2010 για την ίδια περιοχή.
Να σημειωθεί ότι τα Βραβεία Partner Summit της Cisco απονέμονται σε συνεργάτες της Cisco που διακρίνονται για το υποδειγματικό τους επιχειρηματικό μοντέλο, σε τρία επίπεδα: ανά χώρα, ανά γεωγραφική περιοχή και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Enhanced by Zemanta

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 29/07/2010, in ΟΤΕ. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: