Νέα συμβόλαια και επενδύσεις ενδυναμώνουν την θέση της Air Liquide στη Γερμανία

Νέες επενδύσεις, που ανέρχονται περίπου στα € 90 εκατ., ανακοίνωσε η Air Liquide, και αφορούν στις μεγάλες βιομηχανίες της Γερμανίας, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό την ανάκαμψη του κύκλου επενδύσεων της εταιρίας στη Δυτική Ευρώπη.

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
Αρχικά, στο Oberhausen, κατασκευάζεται η μεγαλύτερη Μονάδα Διαχωρισμού Αέρος (ASU) της Γερμανίας. Οι εγκαταστάσεις θα ξεκινήσουν να λειτουργούν το 2011 και θα έχουν παραγωγική δυναμικότητα 2.400 τόνων οξυγόνου ανά ημέρα. Το οξυγόνο θα τροφοδοτείται απευθείας εντός ενός δικτύου αγωγών 500 km προμηθεύοντας τους μεγάλους πελάτες στις βιομηχανίες σιδήρου και χάλυβα, καθώς επίσης στις βιομηχανίες χημικών και πετροχημικών στην περιοχή της Ρηνανίας-Ρουρ.
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
Επιπλέον, η Air Liquide ανακοίνωσε ότι επιλέχθηκε από την Aurubis AG – το μεγαλύτερο κατασκευαστή χαλκού στην Ευρώπη – για να καλύψει τις ανάγκες που έχει για οξυγόνο στην Χάμπουργκ και Λίνεν σε μακροπρόθεσμο επίπεδο. Σε αυτό το πλαίσιο, η Air Liquide θα κατασκευάσει μια επιπλέον Μονάδα Διαχωρισμού του Αέρα στο Αμβούργο με δυναμικότητα πάνω από 500 τόνους ανά ημέρα σε υγρή και αέρια μορφή. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα ξεκινήσουν να λειτουργούν το 2011.

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 29/07/2010, in AIR LIGUIDE. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: