Η HTC χορηγός της συναυλίας των Cranberries


Αθήνα – Με τη χορηγία της HTC βρέθηκε στην Αθήνα το συγκρότημα Cranberries, σε μία και μοναδική συναυλία στις 14 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων. Σε μια απόλυτη μουσική εμπειρία, με καλοκαιρινό αέρα και υπό την επιβλητική ομορφιά  του θεάτρου Βράχων, είχε την ευκαιρία να τους απολαύσει ένα κοινό που έφτασε τους 6.000 σε αριθμό.  Το κοινό φάνηκε να απολαμβάνει την συναυλία καθόλη τη διάρκειά της. Οι νέοι οπαδοί των Cranberries, ηλικίας κυρίως μεταξύ 17-25, εναρμονίζονται πλήρως με το κοινό της ΗΤC, και πιο συγκεκριμένα με το κοινό που απευθύνεται η νέα συσκευή της ΗΤC, το HTC Wildfire.
Η αμερικάνικη περιοδεία των Cranberries έχει ξεκινήσει από τον Νοέμβριο του 2009, μια ημερομηνία σταθμό για το συγκρότημα αφού ενώθηκαν για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια. Στην Ελλάδα παραβρέθηκαν με την υποστήριξη της HTC στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής τους περιοδείας, η οποία έχει ξεκινήσει από τον Μάρτιο του 2010. Το συγκρότημα είναι Ιρλανδικής καταγωγής και δημιουργήθηκε το 1989. Ενώ έχει ταυτιστεί με την εναλλακτική ρόκ, οι ήχοι τους περιλαμβάνουν επίσης indie, indie pop, παραδοσιακή Ιρλανδέζικη και στοιχεία pop ρόκ. Το συγκρότημα απέκτησε διεθνή φήμη στην δεκαετία του 1990 και κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή, επιτυγχάνοντας πώληση δίσκων περισσότερων από 14.5 εκατομμύρια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα εισιτήρια συναυλιών τους έχουν εξαντληθεί κατά τη διάρκεια της περιοδείας, λαμβάνοντας άριστες κριτικές στις διάφορες χώρες που ήδη έχουν εμφανιστεί.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως μια πολύ καλή εμφάνιση έκανε και το πολλά υποσχόμενο συγκρότημα Rosebleed, μια ελληνική μπάντα εναλλακτικής πειραματικής ρόκ, αποτελούμενη από 5 καλλιτέχνες, που ξεκίνησε την πορεία της το 2004. Σε μια δυναμική εμφάνιση, εντυπωσίασαν με το ταλέντο τους το κοινό, ανοίγοντας την αυλαία για τη μαγευτική συναυλία των Cranberries.

PHOTOS:

1.       HTC@Cranberries: Το συγκρότημα των Cranberries (Mr. Fergal Lawler, Mr. Noel Hogan & Mr. Mike Hogan) μαζί με τους κκ. Νικήτα Γλύκα, Regional Director SEE MENA & Karina Pereira, Marketing Manager SEE
2.       HTC@Cranberries_1: κος Κωνσταντίνος Βαρβιτσιώτης, κα Ιωάννα Σουλιώτη, κα Karina Pereira, κος Νικήτας Γλύκας
3.       HTC@Cranberries_2: Ο κος Γιώργος Λεβέντης με την οικογένειά του

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 18/07/2010, in HTC. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: