Διδακτορικό Πρόγραμμα στα Χρηματοοικονομικά από το ALBA σε συνεργασία με το ICMA Centre του Πανεπιστημίου του Reading

Αθήνα – Το ALBA Graduate Business School ανακοινώνει τη συνεργασία του με το ICMA Centre του Πανεπιστημίου του Reading στο πλαίσιο του Διδακτορικού προγράμματος στα Χρηματοοικονομικά.
Οι υποψήφιοι  που θα γίνουν δεκτοί στο πρόγραμμα δεν θα καταβάλουν δίδακτρα σπουδών. Αντιθέτως, θα λαμβάνουν οικονομική ενίσχυση καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους στο Reading και στο ALBA, λειτουργώντας ως βοηθοί έρευνας.
Η διάρκεια του  προγράμματος είναι τριετής. Οι υποψήφιοι  που θα γίνουν δεκτοί στο πρόγραμμα  θα ολοκληρώσουν το πρώτο έτος σπουδών τους στο ICMA Centre στo Reading στην Αγγλία συνεχίζοντας για το επόμενο ενάμισι έτος στο ALBA. To πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το τελευταίο εξάμηνο στο Reading. H επίβλεψη των φοιτητών θα πραγματοποιείται από κοινού από καθηγητές των δύο εκπαιδευτικών οργανισμών. Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα είναι κάτοχοι διδακτορικού τίτλου σπουδών από το ICMA Centre του Πανεπιστημίου του Reading.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.icmacentre.ac.uk/study_and_research/phd_programme ή να επικοινωνούν με την κα Ελένη Τσιτούνα, τηλ.: 210-8964531, e-mail: etsitoun@alba.edu.gr.

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 14/07/2010, in ALBA. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: