Πανελλήνιος Εορτασμός της ημέρας του ΞενοδόχουΜε ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγάλη επιτυχία εορτάστηκε στο Άργος την 26η και 27η Ιουνίου ο φετινός 26ος Πανελλήνιος Εορτασμός της ημέρας του Ξενοδόχου, στη μνήμη του Οσίου Σαμψών προστάτη του κλάδου.
Ο εορτασμός διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ένωση Ξενοδόχων Επαρχίας Άργους κ. Πέτρο Κουτσόπουλο και τελείται υπό την αιγίδα και την κεντρική χορηγία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Τιμώμενη περιοχή στις φετινές διήμερες εορταστικές εκδηλώσεις ήταν η Αρκαδία, η οποία εκπροσωπήθηκε από το Νομάρχη Αρκαδίας κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας κ. Κων/νο Μαρινάκο, εκπροσώπους φορέων και συλλόγων του Νομού και ξενοδόχους της Αρκαδίας.

Το επίσημο δείπνο έλαβε χώρα στο Κεφαλάρι του Άργους, στην κοσμική ταβέρνα “ΡΙΒΙΕΡΑ”, κατά τη διάρκεια του οποίου δόθηκαν τιμητικές διακρίσεις σε νέους και παλιούς επαγγελματίες, για την προσφορά τους στη ξενοδοχία και το τουρισμό γενικότερα.
Βραβεία απέσπασαν ο κ. Νικόλαος Κουτσολιάκος τέως Διευθυντής Ε.Ο.Τ., ο κ. Δημοσθένης Ροϊνιώτης ο επί σειρά ετών Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας, ο κ. Σάββας Κουρουκλής συνταξιούχος από το Κάμπινγκ “ΛΑΚΑΡΑ” Χαλκιδικής, η κ. Μαρκέλα Μπίμπα Γ.Γ. Συλλόγου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ερμιονίδας, η κ. Άννα Παπαϊωάννου συνταξιούχος ξενοδόχος Άργους και η κ. Χριστίνα Παπαδημητρίου η νεότερη ξενοδόχος “Ξενώνας Τσαρμού” από την Στεμνίτσα Αρκαδίας.

Κατά τη διάρκεια του εορτασμού πραγματοποιήθηκε η Αδελφοποίηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας με τον ήδη Αδελφοποιημένο πυρήνα των Ξενοδοχειακών Ενώσεων Λακωνίας και Επαρχίας Άργους.
Οι Πρόεδροι των αδελφοποιημένων Ξενοδοχειακών Ενώσεων δεσμεύτηκαν εκτός των άλλων, για την άμεση διεύρυνση του θεσμού της αδελφοποίησης όλων των εν γένει Ξενοδοχειακών Ενώσεων της Πελοποννήσου, καθώς επίσης και την αξιοποίηση του ακαταμάχητου συγκριτικού πλεονεκτήματος της Πελοποννήσου ως νησί (Pelops Island), ως προς την περεταίρω τουριστική ανάδειξη της.

Επ’ ευκαιρία της αδελφοποίησης, τιμήθηκαν ο Νομάρχης Αρκαδίας για την αδιάκοπη προσφορά του στην ανάπτυξη του Αρκαδικού Τουρισμού και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας, ως εκπρόσωπος όλων των μελών του Δ.Σ. της Ένωσης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Νομάρχης Αργολίδος κ. Βασίλης Σωτηρόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας και Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ξ.Ε.Ε. κ. Δημήτρης Πολλάλης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κάμπινγκ Ελλάδος και Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ξ.Ε.Ε κ. Κων/νος  Παπαδόπουλος, ο κ. Γεώργιος Πολίτης Μέλος Δ.Σ. του Ξ.Ε.Ε., εκπρόσωποι  Φορέων και Αρχών  του Άργους και της Αργολίδας και  πάρα  πολλοί εκπρόσωποι ξενοδοχείων από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στα ξενοδοχεία του Άργους.

Στην Ιερά Μονή Παναγίας Πορτοκαλούσας, τελέστηκε δοξολογία μετά αρτοκλασίας στη μνήμη του Οσίου Σαμψών, την Κυριακή 27 Ιουνίου, μετά το πέρας της οποίας προσφέρθηκε καφές και γλυκίσματα, στο προαύλιο χώρο της εκκλησίας.
Ακολούθησε ξενάγηση στο παλαιότερο κρυφό σχολειό, που βρίσκεται κάτω από την Ιερά Μονή.

PHOTO1 ΠΟΛΛΑΛΗΣ – ΜΑΡΙΝΑΚΟΣ – ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ – ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
PHOTO2 ΠΟΛΛΑΛΗΣ – ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ – ΜΑΡΙΝΑΚΟΣ
PHOTO3 ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ – ΠΟΛΛΑΛΗΣ

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 01/07/2010, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: