Κοινωνικές πρωτοβουλίες της INTERAMERICAN στην Πεύκη, με τη συνεργασία του Δήμου

Αποδεικνύοντας  έμπρακτα το ενδιαφέρον της για το έργο της τοπικής αυτοδιοίκησης, η INTERAMERICAN πρόσφερε στον Δήμο Πεύκης πέντε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, που θα χρησιμοποιηθούν για εκπαιδευτικά προγράμματα του Δήμου.
Η εταιρεία ενισχύει έτσι τη σχέση κοινωνικής υπευθυνότητας που έχει αναπτύξει  με έναν από τους πλέον ευαισθητοποιημένους  στα ζητήματα που απασχολούν τις  τοπικές κοινωνίες Δήμους του λεκανοπεδίου. Σημειώνεται ότι φέτος στην Πεύκη η INTERAMERICAN συνέβαλε ως χορηγός σε δενδροφύτευση από μαθητές δημοτικού σχολείου στο άλσος Μορέλλα της πόλης, ενώ πέρυσι οργάνωσε για μαθητές Λυκείων και δημότες δύο σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης, με τη συνεργασία του βετεράνου οδηγού αγώνων Ιαβέρη.
Οι ανωτέρω  πρωτοβουλίες εγγράφονται στο πρόγραμμα  Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της INTERAMERICAN “Πράξεις Ζωής”.
Φωτογραφία 1: Από τη δενδροφύτευση στο άλσος Μορέλλα.
Φωτογραφία 2: Ο Δήμαρχος Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος με τον Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων και ΕΚΕ της INTERAMERICAN Γιάννη Ρούντο.

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 01/07/2010, in INTERAMERICAN. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: