Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου για το Επιχειρηματικό Ξεκίνημα της Χρονιάς»

Stelios launches easyOffice, 2007

Πρόσκληση σε Ανοιχτή Συζήτηση για την Επιχειρηματικότητα – Εκδήλωση στην Κρήτη

Μετά την επιτυχία των δύο περασμένων ετών, ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής των EasyGroup και Stelios Philanthropic Foundation (www.stelios.com), χορηγεί για τρίτη συνεχή χρονιά το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου για το Επιχειρηματικό Ξεκίνημα της Χρονιάς» σε συνεργασία με τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας (www.leshiepi.gr). Οργανωτικός και επιστημονικός συνεργάτης για το Βραβείο είναι το ALBA Graduate Business School.

Με αφορμή την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων  για το 2010, το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου για το Επιχειρηματικό Ξεκίνημα της Χρονιάς» και το Επιμελητήριο Ηρακλείου διοργανώνουν ανοιχτή συζήτηση για την επιχειρηματικότητα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010 στις 18:30 στην Αίθουσα Καστελλάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Κορωναίου 9). Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Προσκεκλημένοι  ομιλητές στην εκδήλωση είναι νέοι και επιτυχημένοι επιχειρηματίες, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τη δική τους επιχειρηματική εμπειρία: κ. Αποστόλης Αϊβαλής (STARTUPDAY), κ. Χαρίλαος Καββαδίας (MEGAPLAST), κ. Μιχάλης Ναυπλιώτης (ZOO BYTES) και κ. Δημήτρης Τσίγκος (VIRTUAL TRIP & ΟΕΣΥΝΕ). Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Γιώργος Σαχίνης από τον τηλεοπτικό σταθμό ΚΡΗΤΗ TV. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο κ. Νικήτας Δολαψάκης, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.
Το βραβείο, πέρα από την ηθική αναγνώριση, συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο €50.000 που θα πρέπει να επενδυθεί ως κεφάλαιο στην επιχείρηση. Απευθύνεται σε νέους και νέες επιχειρηματίες μέχρι 40 ετών. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια του Βραβείου και οδηγίες συμμετοχής βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Βραβείου: www.alba.edu.gr/stelios.
Η καταληκτική  ημερομηνία για δηλώσεις συμμετοχής για το Βραβείο είναι η 27/9/2010. Ο τελικός νικητής θα ανακοινωθεί το Νοέμβριο του 2010 στο πλαίσιο της Τελετής Απονομής για τα ετήσια βραβεία Κούρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας από το Sir Στέλιο Χατζηιωάννου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την οργανωτική ομάδα του Βραβείου στο steliosaward@alba.edu.gr και στο τηλέφωνο 210-8964531 (εσωτ. 320).

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 30/06/2010, in Στέλιος Χατζηιωάννου. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: