ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΧΑΛΚΟΥ ΣΕ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Νίκος Βεργόπουλος Διευθυντής Ελληνικού Ινστιτούτο Ανάπτυξης Χαλκού

Το ΕΙΑΧ (www.copper.org.gr) στα πλαίσια της περαιτέρω ανάπτυξής του, έχει μεταφερθεί από 1η Ιουνίου 2010, σε νέα γραφεία στον Ταύρο, στην οδό Πειραιώς 252, Τ.Κ.: 11778.

Η αναγκαιότητα να συγκεντρωθούν όλες οι δραστηριότητες του Ινστιτούτου σε ένα ενιαίο κτίριο, ήταν και η βασική αιτία μεταφοράς του. Έτσι στο νέο διώροφο κτίριο όπου στεγάζεται, έχουν κατανεμηθεί ξεχωριστά ανά όροφο οι δραστηριότητες και οι εξειδικευμένες υπηρεσίες του Ινστιτούτου Χαλκού.  Στο ισόγειο υπάρχει το τεχνικό εργαστήριο και το τμήμα των εκπαιδευτικών σεμιναρίων, με τα γραφεία υπηρεσιών να ακολουθούν στον πρώτο όροφο, ενώ στον δεύτερο όροφο έχει προγραμματιστεί η δημιουργία εμπορικού εκθεσιακού χώρου όπου θα εκτεθούν όλα τα προϊόντα του χαλκού και των κραμάτων του, είτε ως ημιτελή είτε ως τελικά καταναλωτικά προϊόντα.

Το Ινστιτούτο στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του που αφορά στην ενημέρωση αρχιτεκτόνων, πολιτικών μηχανικών, σπουδαστών και τεχνικών εταιριών, επεκτείνεται και σε ζητήματα που άπτονται του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας (http://www.antimicrobialcopper.com/). Με βάση τον αρχικό του σκοπό, το σχεδιασμό, το συντονισμό και τη διαχείριση των πόρων για την προώθηση του χαλκού, το Ινστιτούτο χτίζει σχέσεις με όλα τα μέρη του συστήματος, των μελών του και του κοινού, προσφέροντας ενημέρωση για τα σημαντικά πλεονεκτήματα του χαλκού.

Το Ινστιτούτο πρόκειται σύντομα να ανοίξει τις πόρτες του εκθεσιακού του χώρου, για να σας ξεναγήσει στο κόσμο των Χάλκινων Συστημάτων και στα μοναδικά εργαλεία εφαρμογής τους.

Τα νέα τηλέφωνα επικοινωνίας του Ινστιτούτου Χαλκού είναι: +30 210 4898294, fax: +30 210 4898311.

Τα στοιχεία ηλεκτρονικής επικοινωνίας (e-mails /Website) παραμένουν ίδια.

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 28/06/2010, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: