Πρωτοπόρο Συνταξιοδοτικό πρόγραμμα επένδυσης για τους εργαζόμενους της S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε. σε συνεργασία με την INTERAMERICAN και την ALPHA TRUST

Στο πλαίσιο βέλτιστης διαχείρισης του Ομαδικού Συνταξιοδοτικού Προγράμματος των Εργαζομένων της στην Ελλάδα, η S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε., σε συνεργασία με την INTERAMERICAN, υπεύθυνη για την επένδυση μέρους των ασφαλιστικών αποθεμάτων της S&B, προχώρησε στη δημιουργία του νέου αμοιβαίου κεφαλαίου S&B ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ Global Fund of Funds Μετοχικό (Άδεια Σύστασης: Απόφ. Επιτρ. Κεφαλαιαγοράς: 57/16.6.2010) με διαχειριστή την ALPHA TRUST Α.Ε.Δ.Α.Κ.
Το S&B ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ Global Fund of Funds Μετοχικό είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις και τα ειδικά χαρακτηριστικά του συνταξιοδοτικού προγράμματος που προσφέρει η S&B στους εργαζομένους της στην Ελλάδα, έχει παγκόσμιο προσανατολισμό και επενδύει κατά κύριο λόγο σε επιλεγμένα μετοχικά αμοιβαία κεφάλαια εξειδικευμένων οίκων του εξωτερικού, με την αξιοπιστία, την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτει η ALPHA TRUST.
Η συνολική λύση του συνταξιοδοτικού προγράμματος που προσφέρει η S&B στους εργαζομένους της, σε συνεργασία με την INTERAMERICAN, μέρος του οποίου συνιστά το νέο αμοιβαίο κεφάλαιο, είναι εναρμονισμένη με τα πλέον σύγχρονα εταιρικά συνταξιοδοτικά προγράμματα που λειτουργούν στο εξωτερικό και ενισχύει το Ολοκληρωμένο Σύστημα Ανθρώπινου Δυναμικού, που η εταιρεία έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια σε όλες τις χώρες διεθνώς όπου κυρίως δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται.
Σε μία περίοδο που χαρακτηρίζεται από υψηλή αβεβαιότητα όσον αφορά στο συνταξιοδοτικό σύστημα, τα ατομικά καθώς και τα ομαδικά επενδυτικά συνταξιοδοτικά προγράμματα της INTERAMERICAN αποτελούν αξιόπιστη λύση για τη δυνατότητα αναπλήρωσης του εισοδήματος μετά τη συνταξιοδότηση, τόσο για ιδιώτες όσο και για το προσωπικό των επιχειρήσεων.

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 28/06/2010, in INTERAMERICAN. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: